gecmisimde yasadigim olayi hala unutamiyorum

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
37
Iyi aksamlar hanimlar

Yapilacak pek birsey yok ama yazip rahatlamak istiyorum..

Henuz lise 1.sinif ogrencisi iken kuzenim tarafindan ali cengiz oyunlari ile kacirildim. Yalvar yakar buyuklerin iknasi benim asla onu istemedigimi soylememle insaf edip beni aileme goturdu..

Aradan yillar gecti evlendim ama hala bunu hazmedemiyorum durup dururken o kisi gozumun onune geliyor sinirlerim bozuluyor kizginligim gecmiyor!

Ucuz kurtulmussun hayatin mahfolabilirdi ama bak hicbisey olmamis iyi yonunden dusun insanlarin basina neler geliyor

Destek alın bence de ve bi tavsiyem var tatsız geçmişi düşünerek bugünü ve geleceğinde tatsız hale getirmemeye çalışın, burdan yazması kolay belki ama bunu düşünmek sizi daha da yaralar, onun yerine anın tadını çıkararak yaralarınızı sarmaya çalışın.

Geçmiş olsun..

Iyi aksamlar hanimlar

Yapilacak pek birsey yok ama yazip rahatlamak istiyorum..

Henuz lise 1.sinif ogrencisi iken kuzenim tarafindan ali cengiz oyunlari ile kacirildim. Yalvar yakar buyuklerin iknasi benim asla onu istemedigimi soylememle insaf edip beni aileme goturdu..

Aradan yillar gecti evlendim ama hala bunu hazmedemiyorum durup dururken o kisi gozumun onune geliyor sinirlerim bozuluyor kizginligim gecmiyor!
Şikayetçi olmadınız mı?

şikayetçi oldun mu? keşke o zamanlar destek alsaydın bilinçaltında daha rahat silinirdi bu olay.

eğer seni çok rahatsız ediyorsa uzman yardımı al bence.yaşadığın olay basit bi şey değil.travmatik bir durum.hala atlatamamış gibisin.

Sikayetci olmadik duyulsun istemedik cunku bilirsiniz boyle durumlarda.birde isin yoksa elaleme laf anlat..

Hem kiz kismiyim tabi adim cikar falan:KK14:
Peki o kuzenle ve ailesiyle görüşülüyor mu hala siz yada aileniz,diğer akrabalar falan görüşüyor mu o aileyle.:KK14:

X