• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişimi anlattım, benden soğudu.

Konu gerçekse çok saf bi insan olduğunu belirtmek isterim.
Komik ya. =D biraz kafayı çalıştırmak lazım.

Gerçekten adamın hayatına kimse girmediyse bu tip birini isteme hakkı var. Tercih, yaşam biçimi. Kimsenin yadırgamaya hakkı yok. Sende kendin gibi birini hayatına almalısın. Aksi halde yaşadıkların herneyse sürekli yüzüne vurulur, mutsuz olursun.

Ve kesinlikle sürdürmeyi düşünme bence, çok üzülürsün.

Durust olmak, dogruyu soylemek en onemlisidir.. Amaa her dogru her yerde soylenmez.. Neden anlattin ki? Geregi nedir? Bilince ne olacak? Bana cok sacma geliyor.. "Beni her seyimle sevsin" klisesi var tabi.. Ya "her seyinle" derken cok buyuk bi utanç mi var bilmesi gereken? Yapmayin ya nolur..
Kimseyi kandirin demiyorum, ama gereksiz ayrintilari gereksiz yerde anlatip kendi ayaginiza dolastirmayin..
Mide bulandirmaktan baska neye yarar?
Pismansan, Allah'a sığınır tövbe edersin..
Yalniz, konu sahibi, adamin tepkileri anormal.. Hani kimseyle gorusmemis birini isteyebilir anlarim ama 'benleyken de yaparsin' ne demek? Gecmiste birine ihanet ettin de onu mu anlattin anlamadim?
Lutfen yalvarip aglayip suclu durumuna iyice dusup baskin gelmesine izin verme.. Aglamakla aklanamazsin seni hunharca suclayan birinin karsisinda..
Sen Allah'tan af dile bi gunaha girdiysen, bidaha yapmamak gayretinde ol..

Bunda da vardır bir hayır de ,demekki olmayacak bir şeydi, şimdi sana dönse bile hatalarını surekli yüzüne vuracak, aklında hep bir soru işareti olacak adamın ,yani boşver

Her şey başta çok güzeldi. Bana çok saygılı sevgiliydi. İki ay olmuştu başlayalı, ciddi düşünüyorduk. Daha önce hayatında kimse olmamış, hiç kimse, hiçbir şey yaşamamış. Benimse ortaokul ve lisede küçük hatalarım oldu. Bir de telefonda konuştuğum tanımadığım birisi. Önce sadece iki kişi oldu dedim, birisi lise sonda sekiz ay sürdü diğeri ortaokulda dedim. Sonra dayanamadım her şeyi ince ayrıntısıyla söylemek istedim ve o gece mesaj attım ikiden fazla kişi oldu, çok pişmanım, utanıyorum diye. 4 kişi oldu dedim. Biri üniversitede hiç tanımadığım telefonda tesadüfen benimle konuşmak isteyen biri. Diğerlerini kabul edecekti ama bun da duyunca bana hiç göründüğün gibi bir insan değilmişsin, çok akılsızmışsın, bunları birlikteyken yapmayacağını nerden bileyim gibi şeyler söyledi ve bu en hafifleri. Ben seni tanıyamamışım, hiç böyle görünmüyordun dedi ve ben hüngür hüngür ağladım. Beni büyük şeyler yaptım sandı yapmadım diye yemin ettim. Küçük hatalarım var Allahla aramda kalsın dedim. O ben ağladıkça ezildikçe suçlandıkça büyük şeyler oldu sandı sanırım ben olmadı dememe rağmen. Çok utanıyorum dedim ama geçmişe dönemem dedim. Telefonda tanımadığım kişi için bu yeni hatan bu nasıl bir akılsızlık bunu kabul edemiyorum dedi. Ve iki gün hiç aramadı ben aradım açmadı sonra döndü, konuşmak istemedi. Sevgisini yitirdiğini söyledi sonra sevmesem direkt keserdim dedi. Kafamda sana dair tüm imajları yıktın dedi ve süre ver dedi bir süre düşünecekmiş. Bu bir ay da sürebilirmiş. Ben mahvoldum gözlerimin altı mosmor ne uyuyabiliyorum ne bir şey yiyebiliyorum. Bugün aramadım mesaj atmadım, ondan dönüş bekliyorum. Çok pişmanım geçmişi geri alamam ama çok büyük hatalarım da yok. Ben ona dürüst davrandım, ben sana nasıl guvenicem diyor ve yüzde 90 bitirecek, bunu hissediyorum. Mahvoluyorum uyandığımda kalbim ağrıyor resmen, aşırı heyecanlı gibi daralıyor ama stresten. Biz ciddi bir yola girmiştik ve her şey bitti bir anda mahvoldu. Bana bütün saygısını yitirdi. Beni temiz insanlardan görmüyor, sen kendini hiç koruyamamışsın dedi. Ben çok ağlayıp çok suçlu gibi anlatınca büyük şeyler oldu sandı. Söyledim büyük bir şey yok diye. Telefon olayını kabul edemiyor, büyüdüğünü nereden bilicem diyor. Her şey mahvoldu. Ben yaşayamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Arkadaşlarım çok suçlu gibi görünüyorsun ezik durma diyorlar. Onunla olmak isterdim çok güzel bir yuva kurmak isterdim. Baştan her şeyi söyledim ve böyle oldu. Bu bekleme süreci beni mahvediyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Bir ay da düşünebilirmiş. Ben onunlayken hiçbir yanlış yapmadım ki. Nr yapmam gerekiyor, çok kötüyüm, gerçekten ayakta duramıyorum, kendimden utanıyorum. Onu okulda görünce çok utanıcam. Nasıl silicem bunu bilmiyorum. Bana bu kadar saygılı sevgili insan bir anda tam tersine döndü etmediği hakaret kalmadı. Namusuma dil uzattı. Ne yapacağımı bilmiyorum, sizce düzelir mi? Bir akıl verin nolur hiçbir yere sığmıyorum. Sanırım aşık olmuşum ben.. Beni başkalarıyla kıyasladı bak insanlar temiz kalabiliyor dedi. Ben sürekli yanlış anladı diye üzerine düştüm kendimi açıklamaya çalıştım. Olmuyor istemiyor. Ne yapıcam ya bir aydan uzun sürerse bu süreç? Nolur bana bir akıl verin ben mahvoluyorum, çok çaresizim.
Mademki o erkek olmasina ragmen bisey yasamamis siz niye anlatiyosunuz yasadiklarinizi. Cogu erkek ayni tepkiyi verir.

Ben çok suçlu gibi anlattım başta ondan böyle oldu belki de. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kim bilir neler konuştun o telefondakiyle de diyor. Öyle şeyler söylüyor ki kanım çekiliyor resmen.

Ona neymiş? Senin anlattıklarından öte bir de kafasında mı kurmaya başlamış ne?
Bu tip şeylerin oturulup konuşulması hiç hoş değil, adı üzerinde geçmiş ve onu alakadar etmez.
Belki varsa geçmişinde ciddi bir hastalık, sadece bunu ve bunun gibi sağlık durumlarını ona açık seçik anlatabilirsin. O da evleneceksen. Hani bilsin kendisini neyin beklediğini.

Ama senin geçmiş ilişkilerini bilip ne yapacak be canım? Toplayıp okeye mi dönecek? Çift kale maç mı yapacak?
Onun bir şey yaşayıp yaşamaması da onu ilgilendirir, o bir şey yaşamamış diye senden daha temiz değil. İnsanların kalbi,aklı temiz olsun...

Dert etme bence, mademki söyledin ve bu tepkiyi verdi. Çek kendini geri ve onun kendisini gözden geçirmesine - sevgisini tartmasına süre tanı.
Zaten bu tip bi konuda kendini haklı gören adam, uzak kalsın senden daha iyi.

Anlatmamam gerekiyormuş geç anladım ama ben dürüst olmak istedim. O kendim gibi birini isterim diyordu. Sizce bir çıkış yok mu, dönüşü olmaz mı olsa da eskisi gibi olur mu?
Sende inandin mi gercekten suana kadar onun hic sevgilisi olmadigini??
Cok sevse seni zaten herturlu kabul eder seni.
Yok sevgisini yitirmis yok dusuncek zaman istiomus bunlar bahane bence..

Durust olmak, dogruyu soylemek en onemlisidir.. Amaa her dogru her yerde soylenmez.. Neden anlattin ki? Geregi nedir? Bilince ne olacak? Bana cok sacma geliyor.. "Beni her seyimle sevsin" klisesi var tabi.. Ya "her seyinle" derken cok buyuk bi utanç mi var bilmesi gereken? Yapmayin ya nolur..
Kimseyi kandirin demiyorum, ama gereksiz ayrintilari gereksiz yerde anlatip kendi ayaginiza dolastirmayin..
Mide bulandirmaktan baska neye yarar?
Pismansan, Allah'a sığınır tövbe edersin..
Yalniz, konu sahibi, adamin tepkileri anormal.. Hani kimseyle gorusmemis birini isteyebilir anlarim ama 'benleyken de yaparsin' ne demek? Gecmiste birine ihanet ettin de onu mu anlattin anlamadim?
Lutfen yalvarip aglayip suclu durumuna iyice dusup baskin gelmesine izin verme.. Aglamakla aklanamazsin seni hunharca suclayan birinin karsisinda..
Sen Allah'tan af dile bi gunaha girdiysen, bidaha yapmamak gayretinde ol..
Katılıyorum. Adam gibi adam bir kadınla ne olursa olsun bu şekilde konuşmaz. Bu şartlarda olmaz der, basar gider. Kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yok.

Kesinlikle.. Hemen, 'yatmamis etmemis erkek mi var?'a geliyor bu konular.. Var arkadas, var..
Bu vicdan rahatlatmaktan öte değil benim gözümde. Kendi yapmış ya herkes yapmış olmalı ki yaptığı yanlış olmasın. İnsan hatalarıyla barışık olmalı. Hata olarak kabul ediyorsa tabi.

Ozel olmazsa sorabilirmiyim en ilerisi ne oldu? " dusundugun gibi bisey olmadi" dediginde insan ister istemez o siniri bilmek istiyor. Sende gizli tutarsan soru isareti kaliyor orda.
O siniri soyledinizmi sevgilinize?
Zaten herseyi soylemissiniz.
Kendinizi baska turlu aklayamazsiniz onun gozunde.

Inanci yüzünden kimseyle sevgili olmamış olsaydı konu sahibiyle de sevgili olmazdı. Bu bariz kimseyi bulamamış abazan. Onun ezikligiyle de telefonda konuştuğuna bile bozulmuş. Ha şimdi kendisi de sevgili edindi şimdi senden ayrılınca kendim gibi biri isterim diyebilecek mi bakalım. Çok sinirlendim ya sen de ortaokula kadar anlatmissin konu sahibi, bu dürüstlük değil kusura bakma.

Her şey başta çok güzeldi. Bana çok saygılı sevgiliydi. İki ay olmuştu başlayalı, ciddi düşünüyorduk. Daha önce hayatında kimse olmamış, hiç kimse, hiçbir şey yaşamamış. Benimse ortaokul ve lisede küçük hatalarım oldu. Bir de telefonda konuştuğum tanımadığım birisi. Önce sadece iki kişi oldu dedim, birisi lise sonda sekiz ay sürdü diğeri ortaokulda dedim. Sonra dayanamadım her şeyi ince ayrıntısıyla söylemek istedim ve o gece mesaj attım ikiden fazla kişi oldu, çok pişmanım, utanıyorum diye. 4 kişi oldu dedim. Biri üniversitede hiç tanımadığım telefonda tesadüfen benimle konuşmak isteyen biri. Diğerlerini kabul edecekti ama bun da duyunca bana hiç göründüğün gibi bir insan değilmişsin, çok akılsızmışsın, bunları birlikteyken yapmayacağını nerden bileyim gibi şeyler söyledi ve bu en hafifleri. Ben seni tanıyamamışım, hiç böyle görünmüyordun dedi ve ben hüngür hüngür ağladım. Beni büyük şeyler yaptım sandı yapmadım diye yemin ettim. Küçük hatalarım var Allahla aramda kalsın dedim. O ben ağladıkça ezildikçe suçlandıkça büyük şeyler oldu sandı sanırım ben olmadı dememe rağmen. Çok utanıyorum dedim ama geçmişe dönemem dedim. Telefonda tanımadığım kişi için bu yeni hatan bu nasıl bir akılsızlık bunu kabul edemiyorum dedi. Ve iki gün hiç aramadı ben aradım açmadı sonra döndü, konuşmak istemedi. Sevgisini yitirdiğini söyledi sonra sevmesem direkt keserdim dedi. Kafamda sana dair tüm imajları yıktın dedi ve süre ver dedi bir süre düşünecekmiş. Bu bir ay da sürebilirmiş. Ben mahvoldum gözlerimin altı mosmor ne uyuyabiliyorum ne bir şey yiyebiliyorum. Bugün aramadım mesaj atmadım, ondan dönüş bekliyorum. Çok pişmanım geçmişi geri alamam ama çok büyük hatalarım da yok. Ben ona dürüst davrandım, ben sana nasıl guvenicem diyor ve yüzde 90 bitirecek, bunu hissediyorum. Mahvoluyorum uyandığımda kalbim ağrıyor resmen, aşırı heyecanlı gibi daralıyor ama stresten. Biz ciddi bir yola girmiştik ve her şey bitti bir anda mahvoldu. Bana bütün saygısını yitirdi. Beni temiz insanlardan görmüyor, sen kendini hiç koruyamamışsın dedi. Ben çok ağlayıp çok suçlu gibi anlatınca büyük şeyler oldu sandı. Söyledim büyük bir şey yok diye. Telefon olayını kabul edemiyor, büyüdüğünü nereden bilicem diyor. Her şey mahvoldu. Ben yaşayamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Arkadaşlarım çok suçlu gibi görünüyorsun ezik durma diyorlar. Onunla olmak isterdim çok güzel bir yuva kurmak isterdim. Baştan her şeyi söyledim ve böyle oldu. Bu bekleme süreci beni mahvediyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Bir ay da düşünebilirmiş. Ben onunlayken hiçbir yanlış yapmadım ki. Nr yapmam gerekiyor, çok kötüyüm, gerçekten ayakta duramıyorum, kendimden utanıyorum. Onu okulda görünce çok utanıcam. Nasıl silicem bunu bilmiyorum. Bana bu kadar saygılı sevgili insan bir anda tam tersine döndü etmediği hakaret kalmadı. Namusuma dil uzattı. Ne yapacağımı bilmiyorum, sizce düzelir mi? Bir akıl verin nolur hiçbir yere sığmıyorum. Sanırım aşık olmuşum ben.. Beni başkalarıyla kıyasladı bak insanlar temiz kalabiliyor dedi. Ben sürekli yanlış anladı diye üzerine düştüm kendimi açıklamaya çalıştım. Olmuyor istemiyor. Ne yapıcam ya bir aydan uzun sürerse bu süreç? Nolur bana bir akıl verin ben mahvoluyorum, çok çaresizim.
Kuzum elin adamina niye anlatiyorsun karsindaki bayan degilki hos bayan olsada insanin aklina biseyler gelir,yapmamis olsan bile ki bak.aciklama bile yapmissin ön yargiyi kirmak atomu parcalamkfan daha zordur, sen gunahina uzulmussun,gunah aciklanmaz islamiyette aglaycaksan Allah teala ile aranda kalsin ki suizana sebepte olmamk lazim herkes nefis tasiyor seytan hepimizde var beyni bulandi tabi...senin yapacagin hayirlisini istemek bir dahada boyle konusmamak tevbe ettiysen bu kimseyi baglamaz o mu hesap verecek?birak Allah tealaya sigin hic gorusme seviyorum vs yapma dert anlatamadigin insandan uzak dur verem.eder...kismetinse zaten olur sen duani et karisma kalbini kirmasini Allah tealaya havale et ararsa açma gorusme....dusunecekmis peeh pasam seni isteyen kim?sakin.seviyorum vs deme elin adamidir evli degilsin birsey degilsin bosa gunaha girme...

Her gunah icin soyluyorum sabah namazindan sonra 100 Ihlas oku Allah teala ile arada kimsenin bilmedigi sir gunahlarin bile affolur Mevla teala hemen kapatir dosyayi...ve asla gunahini aciklama Allah teala örtucudur yazici meleklere bile unutturuyor sen anlatinca sahitleri cogaltiyorsun...uzulme hersey olacagina varir

Birde kacirdiginiza uzulmeyin buyuruyor Allah teala Kuranda niye?ezelde yazilmamisti sana kismet denen birsey var onun icin uzulme nasipten ote yok

ben anlamıyorun çiftlerin birbirlerinin geçmişini bilme merakını. bir kere eskiden hata yaptım didikledim gram huzur kalmadı bende uzun bi süre. aha onu da böyle sevdi, aha onu da böyle öptü demekten :KK12: şimdi bilmiyorum, ilgilenmiyorum. ilişkimizin başladığı gün milattır. sormam sordurtmam da.
konu sahibi siz de ağlaya ağlaya anlatınca adam bence size inanmadığı için ayrılmak istemiştir. telefonda konuşmanın nesini anlatma gereği duydunuz ki? diyelim ki tamam affettim dedi devam ettiniz. size her dakika huzursuzluk verecek bu adam biliyorsunuz değil mi? başınıza kakacak, sizi aşağılayacak. neden peki? telefonla biriyle konuştunuz diye :KK57:
töbe yaa, gerçekten sizin çoktan ona senle mi uğraşacağım be deyip çekip gitmeniz gerekirken daha bide böylesi anlamsız bir görüşü olan adam için üzülüyorsunuz. lütfen yapmayın etmeyin.

Back
X