- 16 Ekim 2015
- 410
- 385
- 33
- 34
- Konu Sahibi birisimbulbana
okurken ben sıkıldım. adama da böyle salya sümük yazıp duruyosanız tabi ki istemez sizi. çok sıkıcı. sadece telefonda görüştüğün biri için sen kendini suçlarsan adam sana neler yapmaz ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız. Her sabah kalbimde bir acıyla uyanıyorum. Sanırım bitirmem lazım. Keşke anlatmasaydım diyorum o kadar canım yanıyor ki o kadar...Karaktersizin önde gideni için kendini böyle ezip büzme. Ya sen bir bireysin... ona ne arkadasim. Kimseye körü körüne guvenme. Seven insan sevdiğini kiramaz. Seni sevmeyen birine neden mecbur olasin ki? Kendine gel silkelen. Defol git de şu adama. Ay sinir oldum ya ne biçim bir insan. Sen kirilgan oldukca uzerine gelmis. O istemedigi gibi birine aşık olur umarim. Sen ondan daha temiz kalplisin arkadasim. Bunu su yazdigin mesajdan anlayabiliyorum. Kendini ezdirme. Kendini sev. Birak sevmesin seni. Cok da lazim degil, degil mi?
Her şey başta çok güzeldi. Bana çok saygılı sevgiliydi. İki ay olmuştu başlayalı, ciddi düşünüyorduk. Daha önce hayatında kimse olmamış, hiç kimse, hiçbir şey yaşamamış. Benimse ortaokul ve lisede küçük hatalarım oldu. Bir de telefonda konuştuğum tanımadığım birisi. Önce sadece iki kişi oldu dedim, birisi lise sonda sekiz ay sürdü diğeri ortaokulda dedim. Sonra dayanamadım her şeyi ince ayrıntısıyla söylemek istedim ve o gece mesaj attım ikiden fazla kişi oldu, çok pişmanım, utanıyorum diye. 4 kişi oldu dedim. Biri üniversitede hiç tanımadığım telefonda tesadüfen benimle konuşmak isteyen biri. Diğerlerini kabul edecekti ama bun da duyunca bana hiç göründüğün gibi bir insan değilmişsin, çok akılsızmışsın, bunları birlikteyken yapmayacağını nerden bileyim gibi şeyler söyledi ve bu en hafifleri. Ben seni tanıyamamışım, hiç böyle görünmüyordun dedi ve ben hüngür hüngür ağladım. Beni büyük şeyler yaptım sandı yapmadım diye yemin ettim. Küçük hatalarım var Allahla aramda kalsın dedim. O ben ağladıkça ezildikçe suçlandıkça büyük şeyler oldu sandı sanırım ben olmadı dememe rağmen. Çok utanıyorum dedim ama geçmişe dönemem dedim. Telefonda tanımadığım kişi için bu yeni hatan bu nasıl bir akılsızlık bunu kabul edemiyorum dedi. Ve iki gün hiç aramadı ben aradım açmadı sonra döndü, konuşmak istemedi. Sevgisini yitirdiğini söyledi sonra sevmesem direkt keserdim dedi. Kafamda sana dair tüm imajları yıktın dedi ve süre ver dedi bir süre düşünecekmiş. Bu bir ay da sürebilirmiş. Ben mahvoldum gözlerimin altı mosmor ne uyuyabiliyorum ne bir şey yiyebiliyorum. Bugün aramadım mesaj atmadım, ondan dönüş bekliyorum. Çok pişmanım geçmişi geri alamam ama çok büyük hatalarım da yok. Ben ona dürüst davrandım, ben sana nasıl guvenicem diyor ve yüzde 90 bitirecek, bunu hissediyorum. Mahvoluyorum uyandığımda kalbim ağrıyor resmen, aşırı heyecanlı gibi daralıyor ama stresten. Biz ciddi bir yola girmiştik ve her şey bitti bir anda mahvoldu. Bana bütün saygısını yitirdi. Beni temiz insanlardan görmüyor, sen kendini hiç koruyamamışsın dedi. Ben çok ağlayıp çok suçlu gibi anlatınca büyük şeyler oldu sandı. Söyledim büyük bir şey yok diye. Telefon olayını kabul edemiyor, büyüdüğünü nereden bilicem diyor. Her şey mahvoldu. Ben yaşayamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Arkadaşlarım çok suçlu gibi görünüyorsun ezik durma diyorlar. Onunla olmak isterdim çok güzel bir yuva kurmak isterdim. Baştan her şeyi söyledim ve böyle oldu. Bu bekleme süreci beni mahvediyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Bir ay da düşünebilirmiş. Ben onunlayken hiçbir yanlış yapmadım ki. Nr yapmam gerekiyor, çok kötüyüm, gerçekten ayakta duramıyorum, kendimden utanıyorum. Onu okulda görünce çok utanıcam. Nasıl silicem bunu bilmiyorum. Bana bu kadar saygılı sevgili insan bir anda tam tersine döndü etmediği hakaret kalmadı. Namusuma dil uzattı. Ne yapacağımı bilmiyorum, sizce düzelir mi? Bir akıl verin nolur hiçbir yere sığmıyorum. Sanırım aşık olmuşum ben.. Beni başkalarıyla kıyasladı bak insanlar temiz kalabiliyor dedi. Ben sürekli yanlış anladı diye üzerine düştüm kendimi açıklamaya çalıştım. Olmuyor istemiyor. Ne yapıcam ya bir aydan uzun sürerse bu süreç? Nolur bana bir akıl verin ben mahvoluyorum, çok çaresizim.