- Konu Sahibi Yildizsezen
Elinizin yanlışlıkla internet kısmına çarpmasından sonra okumadım. Mucizelere inanıyorum artık.
Burdan baska icimi dokebilecegim bir yer yok maalesef. Kalıyor icimde surekli guluyorum. Uzulup aci cektigimi belli etmeyeli cok uzun zaman oluyor, en buyuk acılarımı bile dalgaya vurup kendime guluyorum ve farketmesem de bunlar zamanla daha cok acı vermeye basladı.
Bir sevgilim var gercekten cok cok iyi biri. Bana surekli surprizler yapar, sevdigini belli eden cok anlamli hediyeler alip surekli sevdigini belli eder, bakan imrenir ama gelin gorun ben kendimi bunlar yuzunden cok tuhaf hissediyorum. O bana aşık oldugunu her firsatta soyluyor ben de onu seviyorum.
Ama ask zamaninda icimi oyle cok acitti kanattı ki paket paket icime cektigim sigara her cigerimi yaktiginda, icmekten basim catlaya catlaya adini sayiklayarak aglaya hickira uyudugumda, aynada morarmis ciliz bedenime,dokulen saclarima her baktigimda, öleceğimi hissedip sonunda ölmedim bu da öldurmedi derken ruhum, icim ölmüş de bedenim duruyor diye farkedememisim. Ben asla eski ben degilim sevemem bile diyorken yanildim. Bana bunca acıları cektiren erkegin askini sildim ben. Öyle bir sildim ki sanki yokmus gibi. Ayni mahalledeyiz aşkımı olduren eski sevgilimle... Görsem içim almaz,midem kaldirmaz olur da gecmisten bir parca gozumun onune gelir de kendime acirim diye yollarimi uzatiyorum ben hep.
Kimseyi sevemem diyorken karsima yeni erkek arkadasim cikti. Seviyorum gercekten seviyorum ama onun bana olan sevgisinin daha derin oldugu o kadar belli ki. Eskiden oldugum gibi tavizler veremiyorum. Canimı mi sıktı ters bisey mi geldi kirilacagini dusunmeden pat tersliyorum ki beni cok onemsediginden cok uzuluyor. Sonra onu uzunce ben daha cok uzuluyorum. Benim icin agladigini kac kez gordum icim parcalaniyor. Bugun telefonunu bana verdi ikimizin bir resmi vardi onu kendime yollayacakken elim birden internet kismina carpti. Bir baktım erotik sitelere girilmis hep. Tamam normal genc erkektir ama bana bir kere bile.dokunmayip bekaret takintisini surekli dile getirirken boyle sitelere girmesi acikcasi soguttu. Tamam normal bir sey bakmayan erkek istisnadir tamam da bari gizli sekmeden girseydi de ben gormeseydim. Insan gorunce ister istemez soguyor. Soguk davranmayi cidden istemezdim ama yuzune baktigimda sarisin silikon goguslu kadinlar aklima geliyor bakamiyordum nabayim. Zaten regl olucam sinirliydim iddia oynamaya goturdu beni bu sogukta bu olayin ustune. Dedim oyna gidelim artik bir de sehrin en islek caddesindeydik annemin de o tarafta isi vardi. (Eski iliskim cok olayli bittigi ben intihar esigine geldigim, cocuk uzerime yol ortasinda araba surdugu mahallede turlu iftiralar attigi icin icin olay anneme kadar sicradigindan o da cok yipranmisti)Bu yuzden anneme bir iliskim oldugunu direk soyleyemem elini tutmadim diger konudan dolayi yuzune bakamadim. Surekli sorular sorup sinir etti ki reglken cok sinirli olurum bastan uyaririm bak reglken soru sorma bana diye. Karnim.agriyo sinirlerim.bozuk soru sorma ustume gelme dedim diye gitti kendi kendine oturdu biyerde. Ben de dershaneye ciktim kiz arkadaslarimla konusuyorum kafam dagilsin diye guluyorum.Sonra geldi bu sinifa ben yanina gittim bak karnim agriyodu ondan biliyorsun sinirliyim dedim. Dedi Yildiz git kalbini kirmayayim. Benim de sinirlerim.bozuldu etutu bekliyordum aldim cantami ciktim. Sonra yolda pesimden geldi tuttu beni benleyken suratin asik onlarla gul hep zaten beni oyle cok kiriyorsun ki dedi. Bende gir sinifa ne halin varsa gor cekemiycem seni simdi diyip gittim. Suan cok kotu vicdan azabi cekiyorum. Benim gibi umursamaz kalpsiz biri onu asla haketmiyor. Birlikte oldugumuz surece o cok uzuluyor hissediyorum. Seviyorum ama asik degilim ben eski deneyimlerimde cok deger verip cok sevip cok guvendigim icin terkedilen vazgecilen ben oldum. Hic bir askimin sonunda da ölmedim diye umursamaz oldum. Asla taviz veremiyorum trip cekemiyorum. Ama o ben disinda baska birine uzuldu mü sonuna kadar yaninda olurum.Evde kek kurabiye mi yaptim aklima ilk o gelir ona gotururum. Ben sadece bana atilan tripleri cekemiyorum. Hep benim sinirimden başak burcumun herseyi mukemmel.isteyip incik cincik etmesinden oluyor bunlar. Her erkegin izledigi video yuzunden asiri tepki verdim ki gordugumden haberi de yok. Benim gibi biriyle birlikte olarak kendini uzmekten baska bir sey yapmiyor. Ben yazik ediyorum ona gercekten.Keske ben yine eski ben olup birilerine sonsuz sevgimi verebilsem ama imkani yok. Oyle cok yaktilar ki canimi ben ne ara bu kadar kotu bir insan oldum kestiremiyorum
Var mi aranizda cok yopranip da sevgilisine hakettigi degeri sonradan verebilen biri?