• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişin pişmanlığı

Evet şuan geçmiş geçmişte kalmış üstünde durmanın faydası yok ancak genç kızlar , genç erkekler geçen geçmeden geçmişinde güzel anılar bırakmalı.
Geçen geçmiyor çünkü. Insan geride bıraktıklarıyla büyüyor.
...

Erkekler ve kadınlar yasayabilecekleri her şeyi yaşayıp sonra kendi degimleriyke " temiz bir gelecek " kurma peşine düşüyorlar.
Bu öyle kolay olmuyor işte. Pişmanlıklar birakmayabiliyor insanın peşini.
Mesela sizin evliyken bile devam ettiğiniz ilişkinin bir şekilde ucu geleceğe dayanabiliyor.

Ortam, hayat, aile , çevre bu kalabalık geçmişe etken ancak yinede aklı ön planda tutabikir insan. Bir birey olarak doğruyu yanlışı ayırt edebilecek şekilde dondurmalı bedenini, beynini.

Hayatı , kalbi yormamak lazım .
Sözüm şimdi yeni geleceğe adım atan gençlere.

Evet herkes gibi benim de eşimden önce yaşanmışlıklarım oldu ilişkilerim oldu ama normal olmayan şey ben hemen herkese güvenir sevgilim olsun isterdim hani önce bi tanıyım peşimde kossun filan değil..
Salak gibi inanıp yarı yolda kaldıgım da oldu
Evli olup gizleyen de oldu sevgilisi olup gizleyen de..
Açık açık seni sadece yatakta istiyorum diyen de oldu
Çekici ve güzel bulmaları hoşuma gidiyordu ama konu hemen cinselliğe geliyordu çünkü tek düşünceleri gezmek tozmak seks
Bırak evliliği sevgili olmaktan kaçan erkekler gördüm
Şimdi evlendim ama geçmiş hep aklımda neden bukadar cok insan tanıdım neden görüştüm diyorum pişmanım beş para etmez insanları tanımaya çalıştım
Eşime baktıkca bunlar aklıma geliyo ve pişman oluyorum üzülüyorum
Tamam insanın tanıdıgı görüştüğü elbet olur da ben hep nerde beş para etmez adam olamayan var onu buldum :KK43:
Var mı geçmişinin pişmanlıgını yaşayan?
Benim de geçmiş kabarık
Bu kötü biri oldugunu göstermez
çok sevgilim oldu eskiden
E ne yapalım :)

Evet herkes gibi benim de eşimden önce yaşanmışlıklarım oldu ilişkilerim oldu ama normal olmayan şey ben hemen herkese güvenir sevgilim olsun isterdim hani önce bi tanıyım peşimde kossun filan değil..
Çekici ve güzel bulmaları hoşuma gidiyordu ama konu hemen cinselliğe geliyordu çünkü tek düşünceleri gezmek tozmak seks
Şimdi evlendim ama geçmiş hep aklımda neden bukadar cok insan tanıdım neden görüştüm diyorum pişmanım beş para etmez insanları tanımaya çalıştım
Tamam insanın tanıdıgı görüştüğü elbet olur da ben hep nerde beş para etmez adam olamayan var onu buldum :KK43:
Haziranda nişanlandım nişanlimida çok seviyorum herşey iyi güzel giderken eski erkek arkadaşımın da nişanlandığını öğrendim o ana kadar hiç umrumda değildi ama öğrendikten sonra sanki tüm dünya başıma yıkıldı :( sürekli onu düşünüyorum ama düşündüğüm sevdiğimden değil ondan nefret ediyorum keşke hiç tanimasaydim diyorum her defasında zamanında çok sevdim onu askere gitti bekledim o kadar emek verdim o ise beni her defasında üzmekten başka birşey yapmadı çok kötüyüm sürekli onun pişmanlığı var neden çok sevdim neden onca yıl beni üzmesine izin verdim diye kendimi içten içe yiyorum ne yapmam gerek onuda bilmiyorum:(

Geçmişte ne yaşandıysa yaşandı bitti gitti. Karşına doğru insan çıkmış ne güzel herkes o kadar şanslı olamıyor bazıları o saydığın yanlış insanlarla evlenme gibi bir hataya düşüp bir sürü kötü şey yaşıyor.
Bazen geçmişi düşünürüm ama pişmanlık duymam çünkü bu bana bişey kazandırmaz.

gezmek dedigin sevgili oldum filan mı daha ilerisini birkaç kişiyle yaşadım mı

Hiç pişman olmadım
Günlük sevgilim de oldu
Yaz aşklarım da oldu
Uzun yıllar süren sancılı aşklar da yaşadım
Ayrılıklar sonrası dağıtıp gece hayatına da verdim kendimi
Kocamla evlenene kadar bir çok insan, hayat tanıdım
Tanımasaydım benim için kocamın doğru insan olduğunu anlar mıydım
bilemiyorum
Ben geçmişimle barışığım
Sen de barış ✌️

Çok fazla sevgilim olmadı ama manasız birşeye takılmışsın, insanları tanımak için onlarla zaman geçirmek gerekir. Bunlar hep deneyim.

Nerdeyse her hafta başka kişilerle görüşüyordum bulusuyodum konusuyoduk anlasamayıp kesiyorduk desem
Bi keresinde ilişkim vardı adam evliymiş benden sakladı ben hemen bırakamadım desem

Ortalığı karıştırmak gibi olmasın ama bu yorum gözden kaçmasın. Herkes bi aman boşver geçmişi modunda ama bazı pişmanlıklar gereklidir. Sen yine de fazla üzme kendini. Boşluktan oluyor bu geçmişe dalıp gitmeler.

Bende eskiden senin gibi geçmişimden dolayı pişmanlık yaşardım ama şimdi düşüncem çok değişti. Bir çok sevgilim oldu benimde cinsellik de yaşadım. Hepsinin arkasındayım ve pişman olunacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Birine zarar mı vermişim adam mı öldürmüşum neden pişman olayım? O daha masum geliyor demişsin masum olmak temiz olmak bence kişilikle ölçülmeli. Birçok kişi tanımak sevgili olmak bence pişman olunacak şeyler değil.

Görmüs geçirmişsin iste ne guzel...bosversene ne üzülüyorsun
Masumluk temizlik sevgili sayisiyla olmuyor....

Eğer o ilişkileri yaşayıp o insanlarla tanışmasaydın şu an eşinle birlikte olamayacaktın. Geçtiğin yollar ama iyi ama kötü senin eşinin yanına getirdi, onu da sana elbette. Bu yüzden hayıflanmayı bırak.

Tamam kızlar düşünmemeye çalşıcam teşekkür ediyorum yorumlarınıza..
Ancak kendime şaşmıyor değilim
Bana göre geçmişte yaptıgım çoğu şeyde yanlış ve hata var
İnsan belki deli dolu diye tabir edilen yaşlarda yapabilir ama benim tam tersi gençlik çağımı durgun sakin geçirdim
Yine çok erkek vardı etrafımda ama yanlış yapmadım
Ne zaman ki üniversite den mezun oldum
İş ortamına girdim hatalar yapmaya başladım aşk ilişkiler konusunda
Hemen herkese inandım güvendim herşeyimle hep hayatımdaki kişi için koşturdum iyiler de çıktı çıkmadı değil
Ama geneli beni cinsellik olarak gördü
Ben de salak gibi inandım güvendim
Boşa harcanan zaman
Moral bozuklugu
Olarak geri döndü bunlar bana
Artık evlenemicem filan diyordum ama eşim çıktı karşıma

Back
X