- 20 Ocak 2010
- 47.445
- 177.340
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Hiç işim olmaz geçmişle neler neler yaptım geçti gitti
şimdi eşim var gerisi önemli değil 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de geçmiş kabarıkEvet herkes gibi benim de eşimden önce yaşanmışlıklarım oldu ilişkilerim oldu ama normal olmayan şey ben hemen herkese güvenir sevgilim olsun isterdim hani önce bi tanıyım peşimde kossun filan değil..
Salak gibi inanıp yarı yolda kaldıgım da oldu
Evli olup gizleyen de oldu sevgilisi olup gizleyen de..
Açık açık seni sadece yatakta istiyorum diyen de oldu
Çekici ve güzel bulmaları hoşuma gidiyordu ama konu hemen cinselliğe geliyordu çünkü tek düşünceleri gezmek tozmak seks
Bırak evliliği sevgili olmaktan kaçan erkekler gördüm
Şimdi evlendim ama geçmiş hep aklımda neden bukadar cok insan tanıdım neden görüştüm diyorum pişmanım beş para etmez insanları tanımaya çalıştım
Eşime baktıkca bunlar aklıma geliyo ve pişman oluyorum üzülüyorum
Tamam insanın tanıdıgı görüştüğü elbet olur da ben hep nerde beş para etmez adam olamayan var onu buldum
Var mı geçmişinin pişmanlıgını yaşayan?
Evet herkes gibi benim de eşimden önce yaşanmışlıklarım oldu ilişkilerim oldu ama normal olmayan şey ben hemen herkese güvenir sevgilim olsun isterdim hani önce bi tanıyım peşimde kossun filan değil..
Çekici ve güzel bulmaları hoşuma gidiyordu ama konu hemen cinselliğe geliyordu çünkü tek düşünceleri gezmek tozmak seks
Şimdi evlendim ama geçmiş hep aklımda neden bukadar cok insan tanıdım neden görüştüm diyorum pişmanım beş para etmez insanları tanımaya çalıştım
Tamam insanın tanıdıgı görüştüğü elbet olur da ben hep nerde beş para etmez adam olamayan var onu buldum
Haziranda nişanlandım nişanlimida çok seviyorum herşey iyi güzel giderken eski erkek arkadaşımın da nişanlandığını öğrendim o ana kadar hiç umrumda değildi ama öğrendikten sonra sanki tüm dünya başıma yıkıldıEvet herkes gibi benim de eşimden önce yaşanmışlıklarım oldu ilişkilerim oldu ama normal olmayan şey ben hemen herkese güvenir sevgilim olsun isterdim hani önce bi tanıyım peşimde kossun filan değil..
esimde gezmisse bukadar sucluluk hissetmeEvet belki çalıyorum anı yaşayamıyorum ama pişmanlık bırakmıyo ki beni
Halbuki evlendim önüme bakmam lazım
Nerdeyse her hafta başka kişilerle görüşüyordum bulusuyodum konusuyoduk anlasamayıp kesiyorduk desem
Bi keresinde ilişkim vardı adam evliymiş benden sakladı ben hemen bırakamadım desem