- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
Eşimin hesabı yok o buluşmak için tehdit ettiHesabın açıkken bunu yapman büyük cesaret. Karşı taraf eşinin hesabına falan ulaştı ve seni onunla mı tehdit etti ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin hesabı yok o buluşmak için tehdit ettiHesabın açıkken bunu yapman büyük cesaret. Karşı taraf eşinin hesabına falan ulaştı ve seni onunla mı tehdit etti ?
Tekrar sana nerden ulaşıp özür diledi peki aynı hesaptan mı ? Sen buna cevap verdin mi önemli olan da o.. Sanki eksik anlatıyorsun. Korkacak neyin olabilir tanımadığın adama karşı ?Eşimin hesabı yok o buluşmak için tehdit etti
Tehdit ettiği için özür dilediTekrar sana nerden ulaşıp özür diledi peki aynı hesaptan mı ? Sen buna cevap verdin mi önemli olan da o.. Sanki eksik anlatıyorsun. Korkacak neyin olabilir tanımadığın adama karşı ?
Yaptığın doğru değil ama bunu kınamıyorum. Eşinden şiddet gördüğünde yapacağın şey babanın evine gitmek olmalı..
eşinizin size yaptığı şey daha kötü. yaptığınızda bi hata ben göremiyorum sonuçta aranızda bi şey olmamış. sizi bu devirde istese de bi yerden bulamaz zaten. siz bir an önce hesaplarını her yerden engelleyin. siz onunla konuştukça yüz bulup daha çok cesaretlenebilir ve korkmayın lütfen.Evliliğmin ilk zamanlarında surekli kavga ediyorduk bana babasının önünde tokat atmıştı.O zaman bi boşluğa düsmustum sosyal medyadan yazan biriyle bir iki gun konuştum sonra çok pişman oldum ama engelledim. Bunun pişmanlığı hiç geçmiyor nasıl yaptım böyle bir şey bilmiyorum buluşalım demişti ben hayır deyince tehdit etmsiti. Geçen gün bir hesaptan bana msj gelmiş o tehditler için vs özür dilerim hakkını helal et engelledim ama şimdi beni korkutan çok saçma ama bu adam beni bulmak için TV deki programlara falan katılabilir mi yada eşimin nosunu bulabilrimi
Programa fln çıkabilir mikieşinizin size yaptığı şey daha kötü. yaptığınızda bi hata ben göremiyorum sonuçta aranızda bi şey olmamış. sizi bu devirde istese de bi yerden bulamaz zaten. siz bir an önce hesaplarını her yerden engelleyin. siz onunla konuştukça yüz bulup daha çok cesaretlenebilir ve korkmayın lütfen.
Fotolar zaten açıktır aldıysa almıştır amafotoğraf atmadıysan niçin korkuyorsun, programa niçin çıksın, iki gün konuştum unutamıyorum diye mi :)))
Evliliğmin ilk zamanlarında surekli kavga ediyorduk bana babasının önünde tokat atmıştı.O zaman bi boşluğa düsmustum sosyal medyadan yazan biriyle bir iki gun konuştum sonra çok pişman oldum ama engelledim. Bunun pişmanlığı hiç geçmiyor nasıl yaptım böyle bir şey bilmiyorum buluşalım demişti ben hayır deyince tehdit etmsiti. Geçen gün bir hesaptan bana msj gelmiş o tehditler için vs özür dilerim hakkını helal et engelledim ama şimdi beni korkutan çok saçma ama bu adam beni bulmak için TV deki programlara falan katılabilir mi yada eşimin nosunu bulabilrimi
Hayır tamamı buIki gün konuştuğun, nude Foto atmadigin adam seni neyle tehdit edecek? Hesabindaki fotolari herkes görüyor zaten? Eksik anlattigin bir şeyler var
Siz bu adamla başka seyler de yapmışsınız yoksa bu kadar korkmazdınız?Bundan korkuyorum ulaşabilir mi diye korkuyorum nosuna falan
Ne meselaSiz bu adamla başka seyler de yapmışsınız yoksa bu kadar korkmazdınız?
Birlikte oldunuz? İki yazışmayla kimse tehdit etmez.Nİl
Ne mesela
Numaram bile yok nasıl birlikte olmuş olabilirim adam beni buluşmak için tehdit etti buluşmadjm diye daha dogrusuBirlikte oldunuz? İki yazışmayla kimse tehdit etmez.
Size tekrar yazmasıda devam etmek istemesi.
Yada bu konuyu ilgi görmek için açtınız?
Çıkar.. Sesinin o vahşi tınısını unutamadığı için mügeye çıkar. O da seni tüm ekibiyle arar. Mazallah rezil olursunPrograma fln çıkabilir miki
Dalga geçilecek ne var bundaÇıkar.. Sesinin o vahşi tınısını unutamadığı için mügeye çıkar. O da seni tüm ekibiyle arar. Mazallah rezil olursun![]()
Kocanız dövmüş, sizde aldatmışsınız. Tencere kapakEvliliğmin ilk zamanlarında surekli kavga ediyorduk bana babasının önünde tokat atmıştı.O zaman bi boşluğa düsmustum sosyal medyadan yazan biriyle bir iki gun konuştum sonra çok pişman oldum ama engelledim. Bunun pişmanlığı hiç geçmiyor nasıl yaptım böyle bir şey bilmiyorum buluşalım demişti ben hayır deyince tehdit etmsiti. Geçen gün bir hesaptan bana msj gelmiş o tehditler için vs özür dilerim hakkını helal et engelledim ama şimdi beni korkutan çok saçma ama bu adam beni bulmak için TV deki programlara falan katılabilir mi yada eşimin nosunu bulabilrimi