- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.793
- 598
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
canim tuvalete gidiyorum temizlik esnasinda vakinal akinti ustume bulasir.bebek de kiyatlerime dokunuyor elini suruyir agzina goturuyor.ya bulasirsa
Daha neler artık.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim tuvalete gidiyorum temizlik esnasinda vakinal akinti ustume bulasir.bebek de kiyatlerime dokunuyor elini suruyir agzina goturuyor.ya bulasirsa
neden bu sekilde bulasamaz mi
kimse beni anlamiyorsizin esas sorununuz klamidya değil.psikolojik desteğe ihtiyacınız var.doktora gittim önemsemiyorlar diyorsun, kocam önemsemiyor diyorsun.e arkadaşım hıv, aids bir şeyin yok ki.antibiyotiğini düzenli alırsan tedavin olacak.ama senin bundan da önce psikoloğa acilen gitmeye ihtiyacın var.tüm konularını da yorumlarını da biliyorum.
ben bebegime bisey olacak diye korkuyorumsizin esas sorununuz klamidya değil.psikolojik desteğe ihtiyacınız var.doktora gittim önemsemiyorlar diyorsun, kocam önemsemiyor diyorsun.e arkadaşım hıv, aids bir şeyin yok ki.antibiyotiğini düzenli alırsan tedavin olacak.ama senin bundan da önce psikoloğa acilen gitmeye ihtiyacın var.tüm konularını da yorumlarını da biliyorum.
Eviniz de bu kadar hijyenden uzak şeyler dönüyorsa çocuğu esirgeme kurumuna verin direktcanim tuvalete gidiyorum temizlik esnasinda vakinal akinti ustume bulasir.bebek de kiyatlerime dokunuyor elini suruyir agzina goturuyor.ya bulasirsa
neden bu sekilde bulasamaz mi
Adı üzerinde cinsel yolla bulaşan hastalık. Bebeğinizle cinsel bir münasebete girmiyorsanız (bunu da söylettiniz valla sonunda) ve doğum esnasında bulaşmadıysa bulaşma ihtimali yok.
Bebeğe bulaşmasından bu kadar endişe ederken niye yıllardır bir çaresine bakmıyor doğru düzgün tedavi olmuyorsunuz? İkinci kez söylüyorum klamidya tedavisi çok kolay bir hastalık. Yıllarca sürmez. Hpv, hiv falan kapsanız intihar edecektiniz herhalde.
Sanırım o ve eşi de tedavi görmüş. Sanirim takıntı hale gelmiş psikolojik olarak
O bebek içinizde yaşarken bişey olmadı da elini elbisenize sürdü diye mi bişey olacakben bebegime bisey olacak diye korkuyorum
cok kotuyum cnaim buhrndayim.dun esim bosol dedi 3 defa.bugun hem jinekologdan hem de psikoterapistten randevubaldim.Sizin psikolojik desteğe ihtiyaciniz var. Ve aile terapistine. Kkda yüz konu da acsaniz cozemezsiniz.
Cok takintilisiniz , daha gecen gun popo ve bebek konusunu actiniz , ben sizde okb oldugunu dusunuyorum , tabi ki psikolog degilim teshis koyamam size
Ama o korktugunuz ve hayati kendinize zehir ettiginiz bakteriden veya benzerinden pek cok insanda var , senelerce haberimiz bile olmuyor belirti gostermezse
Bu bakteri mevzusu bitince baska seye takacaksiniz boyle
Ve bu durum saglikli degil , tedavisi olan bir hastalik
Bebeginize bunu yapmayin , gidin bir psikologla gorusun , inanin tedavi olmazsaniz onun da hayati olumsuz etkilenecek
Bu randevulara bir de avukat ekle.cok kotuyum cnaim buhrndayim.dun esim bosol dedi 3 defa.bugun hem jinekologdan hem de psikoterapistten randevubaldim.