Benim bi arkadaşımda aynı durumda zamanında gerçekten iyi erkekleri eledi hep daha iyisini bekledi, mutlaka bi kusur buldu şimdi 32 yaşında geçen gün bunu konuşmuştuk zamanında nelerini eledim çok pişmanım şimdi karşıma çıkan yaşıtlarım ya evlenmiş boşanmış ya çocuklu ya sorunlu hayatını oturtamamış tipler, yani öncesiyle devasa fark var demek istiyor kriter olarak. Önceden kriterim ne kadar abartıymış ki şimdi bekar olsun işi gücü olsun karakterli olsuna kadar düştüm diyordu.
Bence eskiyi düşünmek şimdiyide etkiliyor enerjisel olarak bu yüzden hep olumlu düşünmek gerek, çevrenizi değiştirin yeni çevreler edinin en iyi yolu bu bence
bir hikaye anlatirlardi ben kucukken (hos o zaman da sacma gelirdi hala cok katılmıyorum ama gorunce aklima geldi) arkadasiniz ona benziyor.
bir kadin yillar sonra memleketine dondugunde zamaninda kapisindan görücülerin bitmedigi, kasabanin ennn güzel kadını olan komsusunu kisa boylu, kel, cirkince ve fakir adamla evli halde bulmus ve cok sasirmis. demis "bunca insan senin pesindeydi, vara vara bu adama neden vardin?"
kadin da demis ki "anlatacağım ama senden birsey istiyorum. su gul bahcesine gir ve oranin en guzel çiçeğini bana getir. ama asla geriye donup bir cicek alma. en guzel cicevi baba getirirsen anlatirim"
kadin bahceye girmis cikmis elinde cicek demege bin sahit bir gül tutuyormus.
guzel kadin demis ki "senden en guzel gülü istedim. getire getire bu kurumus yapraksiz cicegi mi getirdin?"
kadin da demis ki "hayir sana en guzel cicegi getirmek istiyordum, ama ne zaman bir cicegi koparacak olsam hep 'daha iyisi vardir' diye düşündüm, boyle boyle ilerlerken bahcenin sonuna geldim. ve geride sadece bu cicek vardi"
güzel kadin da demis ki "iste simdi benim hikayemi biliyorsun"
:)))
ama dedigim gibi bu hikayeye inanmiyorum. neden 32 yasidna gencecik kadina bosanmis adamlar gelsin ki. nice çıtır adam kayniyor:)
baksana su videoya, millet 88 yasinda aski buluyor sokaklarda elele dolasiyorlar. oysa biz 32 yasinda aski asla bulamayacak kadar yaşlandigimizi dusunuyoruz