- 2 Aralık 2017
- 709
- 1.207
- 113
Hepinize iyi akşamlar,direk konuya girmek istiyorum.Geçmişte yaşadığım anıların beni bir hayli yıprattığını düşünüyorum ve hepsi omuzlarımda koca bir yük oldu .Affedemeğim unutamadığım kırgınlıklarla doluyum.Geçen yıl bilenler bilir aldatılmaya bağlı olarak tek celsede boşandım hem bir kadınla değil iki kadınla birden aldatıldım bunu bilmeyenler için özet olarak geçmek istedim sonrasında pislik benimle barışmak için araya çok insan koydu direk benimle iletişime geçti kah tehdit etti kah iyi geldi bana karşı;sonuç olarak kabul etmedim zaten derdim de bu ona olan öfkem geçmiyor sürekli kendimi ona sesli olmasada kalben ah ederken buluyorum mantıksız bir insan da değilim yaşandı bitti ne hali varsa görsün mantığındayım ama neden öfkem dinmiyor o zaman!!İletişimim yok kırk yılda bir çocukların bir rahatsızlık gibi durumları olursa mecburen kısa süreli tel görüşmeleri o da çok nadir olmak kaydıyla oluyor malesef.Ben kendi bedenimin sağlığı için bu durumdan çıkmak istiyorum.Elimde değil hep beter olsun bana ettiklerini çeksin istiyorum biliyorum bu çok mantıksız Allah’ın adaleti şaşmaz herkes ettiğini çeker biliyorum çok kötü anlattım duygularımı kısacası nasıl ben bu olanları gerçekten yok sayma leveline geçerim görüntüde öyleyim arkadaşlar ruhen yaşamak istiyorum bunu ah etmeden daha beter olsun istemeden (bu arada şu an hayatımda mutsuz değilim işim var kendi kazancım var bir sürü arkadaşım var )