• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişte yaşadıklarının acısını bizden çıkarıyorlar

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Kızlar, bi gazetede okuduğum yazıyı paylaşmak istedim sizinle, bazı kadınlara eski ilişkileri, sevgilileri ve ayrılıkları hakkındaki düşüncelerini sormuşlar, bakın neler söylemişler;

Yazıyı aynen aktarıyorum.

Sezen 25- Öğretmen

Erkeklere nefret doluyum.

Nefret doluyum erkeklere karşı. Sadece kendilerini düşünüyorlar, doyumsuz ve benciller. İyi olduğunda sıkıcısın, fedakar olduğunda fazla kadınsın, özgür bıraktığında ilişkiden kopuksun. Sadece onlar haklı, karşılarındakini anlamak gibi bir yetenekleri yok. Artık birini tanımaya çalışmak çok yorucu geliyor, böyle özgürüm ve rahatım. En azından artık rahat ve mutlu uyuyorum.

Nazan 31- Mimar

Geçmişte yaşadıklarının acısını bizden çıkarıyorlar.

14 Şubat'tı ayrıldığımızda. Severken ayrılık kararı almak bugüne kadar kendime verdiğim en güzel Sevgililer Günü hediyesiydi. Sıfırlanmış özgüven, ne yaparsan yap karşı tarafın bencilliği, tatminsizliği, karamsarlığı, huysuzluğu, bana kendimi sevgi dilencisi gibi hissettirmesi. Hastalık gibiydi onunla olmak. Ama şimdi iyileştim, kendimle, uğraşlarımla, dostlarımla mutluyum. Bakıyorum da etraf sorunlu erkeklerle dolu, geçmiş acılarını kimden çıkarsalar diye düşünüp duruyorlar.

Alıntıdır.

Canım gerçekten de öyle bazı erkekler. Çok doğru yazmışlar. İnan korkuyorum biriyle yola çıkmaktan-sadece bu yazılardan dolayı değil ben çevremde görüyorum yeteri kadar zaten. Umarım karşımıza kendisiyle barışık, empati yeteneği yüksek, kompleksli olmayan adam gibi adam birileri çıkar tek dileğim bu... Çünkü yaş da yaklaşıyor, daha geçen sene erkek arkadaş muhabbeti bile istemeyen annem bu sene sormaya başladı " ee kızım takıldığın biri var mı diye" ki benim de bu yaşıma kadar sadece 1 kere oldu o da lise 1 deyken 6 yıldır hayatımda kimse yok. Zamanı gelicek biliyorum; ama sadece düzgün birisi olmasını istiyorum onu nasıl tanıyacağımı ise hiç bilmiyorum umarım kötü birisi çıkmaz karşıma :50:

Canım gerçekten de öyle bazı erkekler. Çok doğru yazmışlar. İnan korkuyorum biriyle yola çıkmaktan-sadece bu yazılardan dolayı değil ben çevremde görüyorum yeteri kadar zaten. Umarım karşımıza kendisiyle barışık, empati yeteneği yüksek, kompleksli olmayan adam gibi adam birileri çıkar tek dileğim bu... Çünkü yaş da yaklaşıyor, daha geçen sene erkek arkadaş muhabbeti bile istemeyen annem bu sene sormaya başladı " ee kızım takıldığın biri var mı diye" ki benim de bu yaşıma kadar sadece 1 kere oldu o da lise 1 deyken 6 yıldır hayatımda kimse yok. Zamanı gelicek biliyorum; ama sadece düzgün birisi olmasını istiyorum onu nasıl tanıyacağımı ise hiç bilmiyorum umarım kötü birisi çıkmaz karşıma :50:

İnşallah canım yaa, hepimiz için hayırlısı olsun canım, kimseye güvenilmiyor artık şu zamanda, doğru düzgün erkek yok, hepsi yalancı, hepsi aynı bunların.

ah ahh gelen gıdenı aratır dıye bosuna dememısler hepsı aynı oldugu ıcın sanırım :)
en ıyısı erkeksız dunya ama napıcaksın hayırlısı dıyoruz da nereye kadar yasananların onune gecemıyorsun maaleseff

iyiyken canım cicim oluyoruzz ama ayrıldıkdan sonra yada ayrılıga yakın kötü olunca biraz tüm gerçekleri görüyoruz ;)
3 yılda ben çektimm allah şuan öyle bi insan çıkardıki karsıma şükürlen olsun..ömür boyu onunla olurum inş

Back
X