Skyline10 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mart 2020 695 675 23 13 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Skyline10 #21 HayatbAlf .!.: Bu durumda ciddi destek almanizi önerebilirim.Bende bu sorunu yaşadım. Hatta ara ara aklıma da gelir. Ve kendimi kötu hissederim. İnsanin esi onemli faktor esinizle ve bir uzman yardimiyla bu sureci atlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Uzman destegı cok ıstıyorum bulunduğum yerde boyle bir ımkan yok ilerde ınsalşah
HayatbAlf .!.: Bu durumda ciddi destek almanizi önerebilirim.Bende bu sorunu yaşadım. Hatta ara ara aklıma da gelir. Ve kendimi kötu hissederim. İnsanin esi onemli faktor esinizle ve bir uzman yardimiyla bu sureci atlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Uzman destegı cok ıstıyorum bulunduğum yerde boyle bir ımkan yok ilerde ınsalşah
A Aylakkadin Bahar, bir insanla gelebilir insana 🕊 Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2019 7.259 17.455 198 13 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Skyline10 #22 Skyline10 .!.: Bence hala utanmıyor tek basıma okudum hıc aramadı. Yuzune botox yaptırıyormus o donemler ablam soylemıstı Allahından bulsun. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir anne olmayacağınızı gördünüz
Skyline10 .!.: Bence hala utanmıyor tek basıma okudum hıc aramadı. Yuzune botox yaptırıyormus o donemler ablam soylemıstı Allahından bulsun. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir anne olmayacağınızı gördünüz
Skyline10 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mart 2020 695 675 23 13 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Skyline10 #23 Aylakkadin .!.: Nasıl bir anne olmayacağınızı gördünüz Genişletmek için tıkla... Evet cok şukur ben kızımsız nefes alamam asla onun gıbı olmucam. Yapamam zaten aklım almıyor.
Aylakkadin .!.: Nasıl bir anne olmayacağınızı gördünüz Genişletmek için tıkla... Evet cok şukur ben kızımsız nefes alamam asla onun gıbı olmucam. Yapamam zaten aklım almıyor.