Kızlar cidden anlatacak kimsem yok ve düşünmekten çok yoruldum. Ben 25 yaşındayım. Birkaç erkekle flört ettim ve bir ilişkim oldu. Ben bu süreçte kimseye aşık olamadım. Sevdim ama o da istediğim gibi değildi. Ben bu çocuğu cidden çok seviyorum diyeceğim bir konumda olamadım. İlişki yaşadığım insan da beni çok seviyordu. Çevrem sürekli böyle seven bulamazsın dene dediler. Dedim ki bir deneyeyim neden olmasın belki çok güzel bir ilişkimiz olur. Sevdim ama düşündüğüm gibi değildi. Zaten kolay sevemiyordum bunların üstüne bir de bana değersiz hissettirdiği zamanlar oldu. Yani bu ilişki benim için uzun olsa da böyle severek ciddi aşık olarak yaşadığım bir şey değildi. Ve kızlar ben şimdi biriyle tanıştım. İlk başta bir seyler beni etkilede de cidden sadece arkadaşça sohbet ediyorduk . Aşk muhabbeti açıldı ilk tanıştığımızda aşık olduğum biri olmadı falan dedim. Cidden öyleydi. Neyse konuşma ilerledi. Kızlar ben çok seviyorum. Şu an cidden onu hissediyorum. Ama bana hiç ilişkin oldu mu dedi. Öğrense benden ayrılacaktı ve bana dürüst ol. Ben çok üzüldüm ama diyemedim kızlar yapamadım oldu diyemedim. Söyleyemedim korkumdan. Çok seviyorum ama şimdi de yüzüne bakınca kıyamıyorum. Beni çok seviyor ne yapıcam ben üstüne güveniyor da ama birbirimizi bulmuşuz gibi hissediyorum. Onu hep seviceğim ve hep sadık olucağım bir ilişki de neden bunun için muhteşem bir ilişkiyi mahvedeyim ki diye düşünüyorum.
Son düzenleme: