Geçmişteki şerefsizler yüzünden evlenememek, yuva kuramamak :(

Bende çok çektim aşktan. İlk sevdiğim çocukla sevgili olduk. Çok mutluydum. Rüyalarım gerçek olmuştu. Ama o beni 3 kızla aldattı :( Ben dışarıdan saf gibi görünüyorum. İkinci sevdiğim çocuk ise beni beğendiğini ama başkasını sevdiğini söyledi. Dengesizin tekiydi. O da benimle fare-kedi oyunun oynadı pislik.
Bu sene yine birini sevdim. O da benden hoşlanıyor gibiydi, ama sonra başkasına gitti. Kalbimin kırıklığının etkisiyle çocuğa beddua ettim. Ve tuttu. Şuan mutsuz. Bir zamanlar bana çektirdiğini şimdi kendisi çekiyor. Sevgilisiyle ayrılmak zorunda kaldı.

Şuan bende aşka küsmüş durumdayım :(

Bazi seyler kismet canim, henuz gec degil asla.. erkeklerin cogu bole artik gibi gelio bana.. heleki sanal alem ciktigindan beri. Aldatmak parmak ucunda umut vermekte ole.. zmni gelince umarim karsina istedigin gibi biri cikar canim

yanlis anlamayin sadece sizin gibi dusunenleri anlayamiyorum ben
her insan bir degil , kotuler oldugu gibi iyiler de var , sadece 2 insan size zarar verdi diye genelleme yapmaniz bana cok tuhaf geliyor
hemen hemen herkesin gecmisinde yanlis adam vardir , beni mutsuz eden bir adamdan sonra tum adamlarin mutduz edecegini neden dusunuyum ki?
cok sukur kurtuldum der yoluma bakarim
egrr kendiize guvenle ilgili sikintiniz varsa destek alin bir psikolog ile gorusun size yol gostersin
ama acikcasi 2 tane adam beni uzdu deyip insanin gelecegine ket vurmasi bana cok mantiksiz geliyor

Korkularınız çok normal ama bence çok yersiz.Siz geçmişe kahretmek yerine onlardan dersler almış olmalıydınız.Size iyi gelecek şey erkeklerden kaçmak değil , erkeklerle karşılaşınca eski ilişkilerinizde yaptığınız hataları tekrarlamamak.Hata yapmadım diye düşünüyorsunuzdur belki ama bir insana gereğinden fazla değer vermek de bir hatadır mesela.

Sağlam adımlar atarsanız korkmanıza hiç gerek yok.Kimsenin sizle oynamasına müsaade etmeyin , geçmişe üzülmek yerine elde ettiğiniz tecrübeleri kullanarak yeni ilişkinizi yönetebilirsiniz.Hayattan korkmayın.Temkinli adımlar atın sadece.Sevgiler.

İlk bir kaç satırı okudum ve gerisine gerek duymadım.
" bana sahip çıksın " ne demek ?
Siz kendinize sahip çıkamıyor musunuz ki bunu bir erkekten bekliyorsunuz ?
Hayat arkadaşını anlarım fakat sahip çıkmayı ben hiç bir zaman anlamadım anlamıcam sanırım

Ben sizi biraz anladigimi dusunuyorum siz sevince cok seven duygularinizi yogun yasayan birisiniz.Bu yuzden daha cok kiriliyor ve yipraniyorsunuz.
Bundan dolayi da duygulariniz tukeniyor ve birine guvenmekte zorlaniyorsunuz ki bunu yasayan anlar.

Bundan sonra hemen duygularinizi yogun yasamamaya ve karsidaki kisiyi daha iyi tanimaya calisin o zaman bunlari tekrar yasamazsiniz.

Korkmakta Haklısın o kadar çok cevrede sevgiyi hak etmeyen insan var ki ... Niyeti ciddi olmayan çocuk gibi davranan 35 liklerde az değil .
Bunun için tanışmadan evvel iyi Gözlem yapman gerekiyor. Iyi analiz edeceksin nasıl biri olduğunu tam tanımadan evet demeyeceksin .

seni çok iyi anlıyorumm :KK19: kendi değerini kendin belirlersin.biri tarafından kabul edilmek evlenmek mutluluk sebebi değil. kendinle mutlu ol önce.

Merhaba bayanlar. 31 yaşında bekar çalışan bayanım. Başlıkta da okuduğunuz gibi yuva kurmak aile kurmak istiyorum. Ama olmuyor. Yıllar önce bir nişanlım vardı.23 yaşımda parmağıma nişan taktı. Ona güvenmiştim bana sahip çıkacak demiştim. Çok emek verdim. Parasızdı para verdim. İşsizdi işe sokturdum tanıdık aracılığıyla. Ama biti kanlanınca canımı acıttı. İşyerinde bulduğu kızla beni aldattı. Ben ayrılmak isteyince de "ben erkeğim yaparım ama sen ayrılamazsın" diye bana şiddet uyguladı. Yetmedi iftira attı. Neyse ayrıldım ama yıllarımı yedi. En taze senelerim gitti. Ayrıldıktan bir süre sonra karşıma biri çıktı, aşık oldum aşkımı söyledim. Adam bana umut verip durdu,bir ileri iki geri, benle kedi-fare oyunu oynadı resmen. Aramızda ilişkiye dönüşen birşey olmadı ama adam benim dengemi bozdu, hasta oldum acıdan.

Ve yaşım geldi 31'e. Çok istiyorum ailem olsun, yuvam olsun çok istiyorum aile kurmayı. Ama beceremiyorum birşeyleri. 23'lü yaşlarımda böyle değildim ben. Çok neşeliydim, enerjiktim, neşeliydim. Ama şimdi öyle değilim, bir durgunluk çökmüş üstüme, basit flört bile beni korkutuyor. Geçici bir süreliğine başka bir yerde çalışıyorum. Bir çocukla tanıştım burda, benden hoşlandığını ima eden hareketler yaptı. Devamlı arıyor soruyordu. Ama ben beceremedim. Kaçtım. Aslında ben de çok hoşlandım ondan, öyle böyle değil, yaşlarımız eğitimimiz herşeyimiz uyuyor. Ama neden bilmiyorum onla karşılaştığımızda kafamı geri çeviriyorum, görmemiş gibi yapıyorum. Elimde değil böyle davranıyorum. Sonuç olarak çocuk artık beni aramıyor. Ya ben korkuyorum sanırım, geçmişteki şerefsizler yüzünden korkuyorum, yine aynı acıları yaşamaktan, yine kedi-fare oyunu gibi oynanmaktan korkuyorum ve korkularım uğruna belki de mutlu yuva kurma şansını tepiyorum galiba. Ama güvenemiyorum kızlar. Ama böyle giderse yalnız ölmekten de korkuyorum. Allah aşkına birşey söyleyin bana..

Artik gecmiste yasadiklarinizi unuttun onunuze bakin. Herkes ayni degildir. Mutlu olmak sizinde hakkiniz

Son düzenleme:
Gecmiste yasadiginiz sanssizliklari geleceginize mal etmeyin. Her tanistiginiz erkek boyle olacak degil.
Umutsuzluga da kapilmayin. 31 ileri bir yas degil. En guzel zamanlar.

Konu sahibesi yasadiklariniz tecrube oldugu icin artik daha dikkatli olursunuz.

Civik tiplerle gorusmeyin. Bundan bir yol olmaz dediginiz tiplerle gorusmeyin. Adam olmayan tiplerle gorusmeyin. uven vermeyen tiplerle gorusmeyin
..............

Yani eski yasadiginiz olumsuzluklari hayat tecrubesi olarak tutun kazaniminizi yapin ama olumsuz dusuncelerden de kurtulun derim. Secim kriterlerleriniz dogru olursa gorustugunuz tipler de daha dogru adamlar olur.

Ben de 30um ornek vereyim:

Sorumsuz tipler
Bu yasa gelip baltaya sap olamamis tipler
Evlenme niyeti olmayan tipler

vb bos beles erkeklerle gorusmuyorum bile, zaman kaybi olduklari bir yol olmayacaklari en bastan belli. Adam olmayacak tipler zaten kendini belli ediyor bir sekilde.

Merhaba bayanlar. 31 yaşında bekar çalışan bayanım. Başlıkta da okuduğunuz gibi yuva kurmak aile kurmak istiyorum. Ama olmuyor. Yıllar önce bir nişanlım vardı.23 yaşımda parmağıma nişan taktı. Ona güvenmiştim bana sahip çıkacak demiştim. Çok emek verdim. Parasızdı para verdim. İşsizdi işe sokturdum tanıdık aracılığıyla. Ama biti kanlanınca canımı acıttı. İşyerinde bulduğu kızla beni aldattı. Ben ayrılmak isteyince de "ben erkeğim yaparım ama sen ayrılamazsın" diye bana şiddet uyguladı. Yetmedi iftira attı. Neyse ayrıldım ama yıllarımı yedi. En taze senelerim gitti. Ayrıldıktan bir süre sonra karşıma biri çıktı, aşık oldum aşkımı söyledim. Adam bana umut verip durdu,bir ileri iki geri, benle kedi-fare oyunu oynadı resmen. Aramızda ilişkiye dönüşen birşey olmadı ama adam benim dengemi bozdu, hasta oldum acıdan.

Ve yaşım geldi 31'e. Çok istiyorum ailem olsun, yuvam olsun çok istiyorum aile kurmayı. Ama beceremiyorum birşeyleri. 23'lü yaşlarımda böyle değildim ben. Çok neşeliydim, enerjiktim, neşeliydim. Ama şimdi öyle değilim, bir durgunluk çökmüş üstüme, basit flört bile beni korkutuyor. Geçici bir süreliğine başka bir yerde çalışıyorum. Bir çocukla tanıştım burda, benden hoşlandığını ima eden hareketler yaptı. Devamlı arıyor soruyordu. Ama ben beceremedim. Kaçtım. Aslında ben de çok hoşlandım ondan, öyle böyle değil, yaşlarımız eğitimimiz herşeyimiz uyuyor. Ama neden bilmiyorum onla karşılaştığımızda kafamı geri çeviriyorum, görmemiş gibi yapıyorum. Elimde değil böyle davranıyorum. Sonuç olarak çocuk artık beni aramıyor. Ya ben korkuyorum sanırım, geçmişteki şerefsizler yüzünden korkuyorum, yine aynı acıları yaşamaktan, yine kedi-fare oyunu gibi oynanmaktan korkuyorum ve korkularım uğruna belki de mutlu yuva kurma şansını tepiyorum galiba. Ama güvenemiyorum kızlar. Ama böyle giderse yalnız ölmekten de korkuyorum. Allah aşkına birşey söyleyin bana.
Kendinizi olumlu telkin edin, buraya bir bakmanızı tavsiye ederim
http://www.zestcoaching.com/

kolay kadın" denilen(kötü anlamda değil, sevdiğini açıkça söyleyen belli eden, güvenen, güvenmek isteyen, karışmayan, kontrol etmeyen, oyun oynamayan açık ve net bir kadın
Iste tam ben. Galiba ben de bundan kaybediyorum. Arkadaslarim hep taktik uygula derdi ama hicbir zaman beceremedim o taktik isini. Bu zamanda gercekten sorunlu insan olmak gerekiyor. Yoksa adamlar bizi cepte goruyor

Iste tam ben. Galiba ben de bundan kaybediyorum. Arkadaslarim hep taktik uygula derdi ama hicbir zaman beceremedim o taktik isini. Bu zamanda gercekten sorunlu insan olmak gerekiyor. Yoksa adamlar bizi cepte goruyor
Çok haklısınız ben de zor kadın olamam, intikam alamam, yelkenleri hemen suya indiririm. Bundan dolayı yalnız kalacağız heralde, yani en azından ben, konu sahibinin izinden yürüyorum.

Merhaba,

Sizden hoşladığını düşündüğünüz çocuk sizi gerçekten sevseydi muhakkak sizle ilgilenirdi vazgeçmezdi sizden. Sanırsam bugüne kadar "kolay kadın" denilen(kötü anlamda değil, sevdiğini açıkça söyleyen belli eden, güvenen, güvenmek isteyen, karışmayan, kontrol etmeyen, oyun oynamayan açık ve net bir kadın) oldunuz. Böyle hissetmekte çok haklısınız umarım karşınıza bir an önce sizi üzmeyecek, sizin gülüşünüzle mutlu olacak, size kıyamayacak, tek damla göz yaşınıza dayanamayacak ve her şekilde yanınızda olacak merhametli bir adam çıkar.
Ne güzel bir adam tarifi var mıdır acaba böyle bir adam

Her insan aynı değil.eski eşimle şu an ki eşim arasında dünyalar kadar fark var.umudunuzu yitirmeyin bence .doğru insan en hayırlı şekliyle karşınıza çıkacaktır emin olun

Ben oyle dusunmuyorum canim cok taktik yapmayip mutlu olan ciftler de var.Sorunlu olanlar belki kendileri gibi sorunlulari ariyorlardir arasinlar ve bulsunlar da bizden uzak olsunlar.

Tabi kendini cepte gostermeyeceksin ama bunu taktik olarak degil icinde benimseyeceksin.Ben o kisiyi karakteri icin seviyorsam degistiginde giderim ve o da bunu farkinda olmali.

Suan yalniziz diye boyle dusunmeyelim zaten sirf taktik uzerine olan iliski, iliski midir??

Back
X