Gecmisteki travmalarımi aklimddan ciksramiyorum siz olsaniz napardiniz bu durumda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sentetikserotonin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
62
-128
1
24
Lisede akran zorbaligi yasadim 4 yıl benimle cok dalga geçtiler disladilar baslarda umursamazdim ama sonra depresyon tanisi koyuldu agir ilaclar kullaniyorum ve ben sessiz sakin kimsenin kalbini kirmak istemeyen biriydim boyle olunca o igrenc insanlar daha cok uzerinw geldi ben de artik takinti sorunu başladı gecmisten kurtulamiyorum kendimi hep kotu hissediyorum bu da kazanmis oldugum hastaligin bi getirisi o da ve gecen gun de o oc lara yazdim icimindoktum ne kadar igrenc olduklarini soyledim bir kac kisiye yazdim bunlar da gene kendi aralarinda gulmusler falan onlardan o kadar nefret ediyorum ki bidaha gormek istemiyorum sizce zihnimde bunlardan nasıl kurtulabilirim cikaramiyorum travmalarimi aklimdan

Kendinize değer vererek.Aslında o insanların beş para etmez karaktersiz insanlar olduklarını düşünerek.Yapmayın kendinize bu zulmü siz belli ki kalbide kendide çiçek gibi bir insansınız.Aşağılık kompleksi olan insanlar aslında sizinle dalga geçmeye çalışanlar.Lütfen kendinize gelin ipleri elinize alın hayatınızı üç beş tane kişiliksiz insanın yönetmesine izin vermeyin

Ben de ortaokulda zorbalık yaşadım ve bu durum ileriki yaşımıza da etki ediyor ne yazık ki. Şu anda terapiye gidiyorum eğer istanbuldaysan tavsiye ederim geçmişe inerek geçmiş travmaları iyileştirmeye yönelik çalışmalar yapıyorlar ve şu anda çok iyiyim.

Maslakta, ''NEUROFORMAT'' mutlaka gitmeni tavsiye ederim ve yaptığı çalışmalara göre fiyatı da uygun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…