- Konu Sahibi BornToLive
-
Takıyorsun da sana ne faydası var bunların.
Geçmiş geçmişte kalmıştır.
O insan gel dese geleceksiniz gibi bi izlenim oluştu.
Öncelikle zihninizden onu atmaya bakın, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.
Saf izlenimi vermisim demek kiTabiki donmem hele logger kurdugunu daha once fark etseydim ozguvenini sarsacak seyler yazardim Ayrildiktan sonra anlasildi ama muhatap bile olmadim. Sadece rezil oldugumu biliyorum
Iste mantiksiz takilmak ama dusunme diye beyne komut veremiyorsun
Benimde çok olurdu öyle. Hele bir başladı mı zincirleme bir kötü anıdan diğerine geçerdim. Ama sonra zihinsel geviş getirme terimi filan duydum. Normalde sen bu andasın o yaşadığın kötü anı ise geçmişte sen bu ana geçmişi getiriyorsun ama en olumsuz şekilde ve canlı şekilde. Bu da seni üzüyor sonuçta o olayda sen tek kendi tarafından baktığın açıyı biliyorsun olaya bütünüyle baktığında herşey senin düşündüğün gibi olmayabiliyor. O yüzden geçmişteki bir aı aklına geldiğinde ben o An'ı değiştiremem ve biliyorum ki o durumda yapmam gereken en doğru davranışı yaptım. Eğer daha doğru bir tercih olduğunu bilseydim onu yapardım diye kendine telkin yapmalısın. Bu tabi ilk yaptığında direk bitirmez ama her üzücü hatıra zihnine geldiğinde hayır yapmam gereken en iyi davranışı yaptım ve o davranış geçmişte kaldı diyerek kendini şartlandıracaksın. Şimdi çok azaldı zaten gelse bile aklıma çok çabuk çevirebiliyorum. Ya da bir yöntem mesela aklında bir olay mı canlandı onu sen değiştir. Mesela sana acıyarak bakan göz mü hatırlıyorsun onu birden değiştir seninle gurur duyan hayran bi bakışa çevir. Biri sana bağırırken mi hatırlıorsun bağırma anını çevir mesela geğirsin ve utansın. Öle bilinçaltını kandırabilirsin artık eskisi gibi can yakıcı şekilde gelemeyecektir zihnine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?