Becerebilsem zaten sorun kalkacaksabır edin biraz
Bende çok sabırsızımdır her konuda,senin yerinde olsam denerdim.Yorumlari okudum da onda da dogrulugu kesin olamayabiliyormus o yuzden denemedim ama bu gidisle sonumu iyi gormuyorum :) :)
Sabah karbonat testi diye bisey okudum daha sonra yaparken buldum kendimiBende çok sabırsızımdır her konuda,senin yerinde olsam denerdim.
Ay ne guzel kendini bilebilmek.. inss oylesindir.. gecen ay oyle belirtiler gordum ki tmm dedim ama sonra adet oldum bu ay da hic bisey yok yukardaki belirtilerden baska o yuzden acabalardayimben gebelıkten once testlerle ogrenıyorum hamılelıgımı hep
ve vucudumu tandıım
bır ıhtımal bende gebe oldugumu dusunuyorum
Inss haberi verecegim gun cok yakindir.. amin inss RAbbim isteyen herkese hayirlasiyla nasip etsin icinde de bana :)Regl olacağım tarihten iki gün önce öğrenmişliğim var şu eczane testleriyle..
İnşallah bu ay müjdeli haber verirsiniz bizlere de..
Allah size ve tüm bekleyenlere sağlıklı, hayırlı mutlu evlatlar versin..
Aminn inss cok tsk edrm :) belirtiler noktasinda endiselerim olsada hayirlisi ama SIKIntiliymis bekleyis bilebilseydim bu zamana kadar hic beklemezdimBenim de ilk belirtilerim ayniydi. Allah gonlunuze gore versin, umarim guzel haber alirsiniz :)
Aminn inss cok tsk edrm :) belirtiler noktasinda endiselerim olsada hayirlisi ama SIKIntiliymis bekleyis bilebilseydim bu zamana kadar hic beklemezdim
Esimde oyle soyluyor cabaliyorum ama dusunurken buluyorum kendimi ya olmazsa diye Allahim dermansiz dert vermesin inss aratmadan evlat sahibi oluruz hayirlisiyla bu ayda olmazsa bir yada iki ayda esimden ayriyim iyice sure uzayacakHayırlısı olsun. Ben son 4 gün kala yaptığım testte negatif görmüştüm. Belli olmuyor bazen. Insan hemen oluverecekmis gibi geliyor, olmayınca üzülüyor. Ama stres yapmamaya çalış. En buyuk etken o.
Esimde oyle soyluyor cabaliyorum ama dusunurken buluyorum kendimi ya olmazsa diye Allahim dermansiz dert vermesin inss aratmadan evlat sahibi oluruz hayirlisiyla bu ayda olmazsa bir yada iki ayda esimden ayriyim iyice sure uzayacak
ben gebelıkten once testlerle ogrenıyorum hamılelıgımı hep
ve vucudumu tandıım
bır ıhtımal bende gebe oldugumu dusunuyorum
Adetime 7 gunn var goguslerimde hafif agri var ve gogus uclari kocaman oldu bunun disinda hicbir belirti yok zaman gecsede ne olduysa bir an once ogrensek bebegimiz var mi yok mu? Nasil gececek bu zaman
Ya bn napim spiral var 5 gun gecikti adetim bugün kan testi verdim yarın ogrencemRabbim olumlu sonuç göstersin san da eşine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?