Geçmiyor.

Evet gördü ama onun çatlakları koyu mordu o halde şimdi beyazımsı gibi duruyor o sonrasında üşendi devam etmedi günde iki kez sürüyordu :KK24: Eczacıya danısırsınız onlar bayağı bilgi veriyor yada cilt doktoruna da bir danışın isterseniz kullanmadan önce doktordan onay almıştık işe yarar demişti :KK22:
İnşallah yarar

Kakao yağı ve tatlı badem yağı kullanımında sonuç alabilirsin. Eğer denemediysen özellikle kakao yağını deneyebilirsin canım.

Geçmiyor başlığınıı okuyunca o sırada da Gönül geçmiyor şarkısını dinliyordum. Çok geçeyen bir acıyla karşılacağım sandım doğum çatlaklarıymış sevindim...
o kadar dert var ki inanın buna sevindim keşke hepimizin dertler bunlar olsa

Ciks geçmiyor. Açık tenliyseniz çok belli olmaz o kadar. Ama teniniz koyuysa malesef patika yollar gibi. Benim durdu durdu son haftada catladi. Bebeğin büyüklüğü de etkiliyor.

ahhhhh ahhhhhhh o catlaklar malesef kalici gecmez gecmezzzzzzzz her yolu denedim geçmedi artik pes ettim ama en azindan birazcikta olsa inceldi hic yoktan iyidir canim bunada sukur:KK54:

Valla benim sağda ve solda var iki üç derin çatlak.aktarda yosun varmış badem yağı ile karıştırılcakmış sürülcekmiş...ben 20.haftadan beri yapcam sözdee...

Back
X