Geçmiyor.

Çok mu derin? Ya o serumlar falan hep hikaye boşa para vermeyin onlara yazık. Masaj yaparak düzenli olarak sürdünüz mü?
Ben çok çabuk sıkılıyorum ya düzenli de kullandığım oldu ama en son fındık ve kayısı yağını karıştırıp sürüyordum

Benimde var çatlaklarım malesef ve sonradan oluşan bişey için krem dalan işe yaramıyo önemli olan oluşmadan engellemek , sonrasında tek çözüm karın toparlama amelıyatı :KK43: ama genetik kısmına gelince benim annem 4 çocuk doğurmuş bitane çatlağı yok , ablamda öyle ama piyango bana vurmuş anlaşılan ben çatladımm çaaat diye karnım basenlerim :KK43::KK43: kızlar bide KK bi konu varfı baya memnun olanlar var dıye okumştum 3 kremi.karıştrıp sürüyolar bi araştırın istrseniz .
Bi bakmak gerek..

Bir tek bepantol kullanmamıştım onuda kullaniyim kullanmadigim kalmasın bari:confused:

Bir de contractubex diye bir krem var jel. Hatta onu sezaryen sonrası çoğu Dr veriyor iz için onunda iyi geldiğini duydum. Ve şahit oldum. Epilasyon yaptırmak için gelen müşterimiz kullanıyordu. Epey farketmisti. Ama her ciltte aynı tepkiyi verir mi bilmiyorum. Netten araştırın.
Fransiyonel lazerde iyi bir çözüm ama önce evde bir deneyin dediklerimi. :)

Bir de contractubex diye bir krem var jel. Hatta onu sezaryen sonrası çoğu Dr veriyor iz için onunda iyi geldiğini duydum. Ve şahit oldum. Epilasyon yaptırmak için gelen müşterimiz kullanıyordu. Epey farketmisti. Ama her ciltte aynı tepkiyi verir mi bilmiyorum. Netten araştırın.
Fransiyonel lazerde iyi bir çözüm ama önce evde bir deneyin dediklerimi. :)
Deniycem teşekkür ederim:KK54:

Peki o bakım yağları kıl yapmıyor mu benim hamilelikte kıl oldu göbeğim de ve kuafördeki kadın yağ kılı besler dedi ufff k aşınmaya başladım ovar gibi kaşıyorum yırtmayım diye annemin üç tane baya derin çatlağı olmuş ama suan bembeyaz pamuk gibi belli degil

Peki o bakım yağları kıl yapmıyor mu benim hamilelikte kıl oldu göbeğim de ve kuafördeki kadın yağ kılı besler dedi ufff k aşınmaya başladım ovar gibi kaşıyorum yırtmayım diye annemin üç tane baya derin çatlağı olmuş ama suan bembeyaz pamuk gibi belli degil
İllaki kıllanıyor ama döküldü benim doğumdan sonra

İllaki kıllanıyor ama döküldü benim doğumdan sonra
Ben karışık bakım yağı sürüyorum arada ufff çatlak olacaksa her türlü olacak suan hamilelikte vücut tüylerim seyreldi ve yumuşadı doğum sonrası eskisi gibi olur mu yoksa böyle mi kalır

Benim annemim vücudu çatlak dolu, benim de bazı yerlerimde ergenlikten kalma çatlaklarım var yani çatlamaya yatkınım ama hamilleliğim boyunca sabah akşam saf vazelinle bebe yağı karışımını masaj yaparak karnıma sürdüm bol bol, vıcık vıcık geZdim sürekli toplam 13 kilo aldım ve sonuç hiç çatlağım falan olmadı:)) hamilelere tavsiye ederim

Back
X