gecn gun yine yazmistim size arkadaslar

sizlere soruyorum sizinde esiniz kavga edince agzina alinmicak seyler mi soyluyor sanmiyorum

• sizce normalmiydi

OY: 0 0,0%
  • kafayi yiycem

OY: 3 100,0%

• Ankete Katılan
    3

sonnssss

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
390
85
18
Bana oyle agir laflar diyordiki kavga edince inanki hergun agliyordum dua okuyordum allahim diyodum ben bunun esiyim bana neler diyor bu cok seyler yasadim ya goruyorum evli olan insanlari allahim diyorum acaba bunlarinda kocalari boylemi ya cok kotu ya ben bunlari hak etmedim inanin hak etmedim evimden disari bile cikmiuordum camdan balkondan bile bakmiyordum yine en kötü ben onunla evlenmeden önce çalışıyordum oda biliyordu çalıştığımı evlenince bıraktım hali ile bi kavga etse sen çalıştın kimbilir çalıştığın yerlerde neler yaptın e git sor diyodum naapmışım daha bunlar neki hani bi insan içki içer kendini kaybeder drsinki sarhoş ne dediğini bilmiyor ama içkide içmiyordu tartıştığımız zaman korkuyordum .çok şükür ayrıldık henüz bitmedi ama az kaldı inş.zaman zaman aklıma geliyor yaşadıklarım

zaten ayrılıyormuşsun kurtuluyorsun işte artık düşünme geçen günleri önünde huzurlu günler olacak

Canım anketini anlamadım hiç başta onu söyliyim.
Ayrılıyormuşun zaten hayırlısı olsun.
Allah sabır versin.
Ama neden evden dışarı çıkmadın,camdan balkondan bile bakmadın anlamadım.?
Geri kafalı düşünceli insanlar mıydı?

Ayrildiysaniz iyi

Hayatinizda olmayan biri icin uzulmeyi birakin

Herkes kendine yakisani yapar onun kalitesizligi hakaret etmeyi gerektiriyomus

bir kere erkek arkadasım bu şekilde konusmustu bana
5 senelik bir ilişki idi ve ayrıldım
orada resmen hakaret ediyor
kurtuldugunuza şükredin
herkesin eşi bu şekilde değil

sizce hastamıydı bu insan birgün arkadaşı ile eşini çağırdı oturmaya neyse hep beraber otruyoruz 4 yaşında yusuf adında çoçukları var oyuncağının küçük bir parçası düşmüştü bende attım onlarda kalkıyordular annensine dediki anna oyuncağım yok bende dedimki yusufcum bilemedim attım neyse onlar gitti yolculadı eve geldi sen neden öyle konuştun adamamı sesini duyurdun ya saçmalama dedim zaten hep beraber oturuyoduk evde birgün k.validem görümcem eşim onun teyzesi düğüne gittik akrabalarının neyse oturuyorduk salonun üst katında sigara içiyoruz neyse bi tane adam geldi oda tanımıyor bende adam ona selam verdi eve geldik vay efendim adamı tanımıyorum tabi bakıştınız geldi bana selam verdi.şok oldum ya sen ne diyosun babasının yanına gittim baba dedim bana böyle böyle diyor kızdılar ona ama ya bunun çok şeyler

bu adamın psikolojik sorunları var. 10 kere evlense 10 kere boşanır.

birgün kızkardeşimin 5 yaşında oğlu geldi bize çocuk yani eşimde evde beni çağırdı git yatak odasını kilitle girmesin odaya senin özel şeylerin var görür

öööööh yani! Alınma, kırılma bacım bu adamın laflarına. Kafa iyi zaten baksana ne konuşuyo belli değil.
Düşünme ben haketmedim falan diye boşver gitsin. Gerekeni yapmışsın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…