• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de senle aynı durumdayım 18 aylık evliyim bence acele ediyorsun tüp bebek için aşılama denedin mi bnm durumum da öyle ama acele ettikçe tersine gidiyor her şey bence biraz daha beklemelisin
Aşılama düşünmüyorum. Çünkü doktorum yumurta takibinden çok farklı bir tedavi değil demişti ona aşılama yapmadan tüp bebek denesem mi diye sorduğumda. Bu durumda zaten haziranda yapamayacağım bence, doktorum da erken diyor ama ben tüp bebek dışında olmayacak gibi hissediyorum. Tüp bebekle olacağı da kesin değil tabi ama 🤷🏼‍♀️

Merhaba kızlar 8 yaşında bi kızım var bir kez benimde 3 sene önce bir kez de 6 yıl önce düşük yaptım 😔 Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻💕

Merhaba kızlar 8 yaşında bi kızım var bir kez benimde 3 sene önce bir kez de 6 yıl önce düşük yaptım 😔 Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻💕
Amin. Rabbim çocuğuna sağlıklı sıhhat versin. 2 gebeliğini yaşa insallah

Bende o durumdayım canım aşılama denesen tüp bebekten önce çok yıpratıcı bir süre. Diye anlatıyorlar tüp bebeği
evet bence de kolay bir süreç değildir ama aşılamanın çok farklı bir tedavi olduğunu düşünmüyorum. Yani Sebepsiz infertilite olanlarda aşılama doğal yoldan farklı gelmiyor bana bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorumdur

Aşılama düşünmüyorum. Çünkü doktorum yumurta takibinden çok farklı bir tedavi değil demişti ona aşılama yapmadan tüp bebek denesem mi diye sorduğumda. Bu durumda zaten haziranda yapamayacağım bence, doktorum da erken diyor ama ben tüp bebek dışında olmayacak gibi hissediyorum. Tüp bebekle olacağı da kesin değil tabi ama 🤷🏼‍♀️
Ben de 3 ay klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bnde de olumsuz oldu bence bilinçaltıyla ilgili çok istediğimiz için olmuyor hiç ilaç kullanmadan beklenti içine girmeyen nasıl olsa olmuyor dediği zaman hamile kalan çok

evet bence de kolay bir süreç değildir ama aşılamanın çok farklı bir tedavi olduğunu düşünmüyorum. Yani Sebepsiz infertilite olanlarda aşılama doğal yoldan farklı gelmiyor bana bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorumdur
Şansın biraz daha arttığını söyledi bana doktorum ama tabi ki senin tercihin bekli hic birine gerek kalmadan gelir bebisin :emir_bebek::emir_bebek:

Sorunu olmayanlar da tüp bebek aşılama yaptırıyorlar. Genellikle Dna Veya bağışıklık sistemlerinde sorun çıkıyor yani sorunu yok da denmez..

Evt
Şansın biraz daha arttığını söyledi bana doktorum ama tabi ki senin tercihin bekli hic birine gerek kalmadan gelir bebisin :emir_bebek::emir_bebek:
katılıyorum şans biraz daha artıyor tüp bebek de yüzde yüz olumlu sonuç vermiyor aşılama ile gebe kalan da çok

Ben de 3 ay klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bnde de olumsuz oldu bence bilinçaltıyla ilgili çok istediğimiz için olmuyor hiç ilaç kullanmadan beklenti içine girmeyen nasıl olsa olmuyor dediği zaman hamile kalan çok
Onu da denedim olmuyor olmuyor 😂😂

Aynı fikirdeyim bunun farkında olup müdahale edememek... zaten bu ay koronadan dolayı yumurta takibine gidemeyince bırakmış oldum. 18 aydır kilo aldım veremiyorum. İp atlamak çok işe yarar bende ama aman bişey olur diye diye onu bile yapamamıştım 18 ay. Şimdi bıraktım ya ip atlamaya da başladım deli gibi atlıyorum 😅 yapacak bir şey yok çünkü artık olmuyor yani bir şeyi eksik ya da yanlış yaptığımız yok. Vakti var demek ki

Back
X