- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Yaaa MaşAllah kız iyi cesaret hadi hayırlısı Rabbim duysun insAllah gönlündekini nasip etsinAminnnnn kuzum aminnnnn hepimize nasip olsunnnnn bebeler tummm isteyenlere tez vakitte neden bilmiyorm ben heppo üçüz istiyorumm bi anda ev hanesi cogalsn
Hadi ikiz olsun da üçüz çok zor olur beben ikiz, üçüz felan istiyorum yaaa
Allah razı olsun. Hayırlı kandillerBoll bolll dualar ettimm oruclu agzimla hepimiz icin okudum kuran kizlar. Rabbim kabul eder insallah
Ekliyorum canım, ama üçüzde zorlanınca bana saydırmayasın bak.Sen hamissin kabul olur duan canm duana ekliyorusn kii Allahim şeyda arkadasima üçüz nasip et
ohh bana banaRabbim gönlünüzdekini nasip etsin insAllah kızlar ikizler üçer beşer sağlıkla versin ♥
Aynn kuzummmmmYaaa MaşAllah kız iyi cesaret hadi hayırlısı Rabbim duysun insAllah gönlündekini nasip etsinkalabalık aile seviyorusn demek ki
Yokk kuzum etmemEkliyorum canım, ama üçüzde zorlanınca bana saydırmayasın bak.
Hayirli kandiiler canımAllah razı olsun. Hayırlı kandiller
Geldim canımNureella cnm sen de gel istersen
Sen ailenin ilk örneği olursun da, üçüz annesi olursun inşallah canımYokk kuzum etmemcok istiyorm yani ailemde ikiz bile yok ama üçüz istiyorm bakalimmm hayirlisi olsunda tekizede razıyım
Merhaba canım, hoşgeldin.Merhaba herkeseeeee
nurellam fıstığımGeldim canım ❤Nasıl oldun daha iyimisin
Gozumuz doymuyordu
mrb cnm hgMerhaba herkeseeeee
Hg cnm Rabb'im cennette kavuştursun insAllah yeniden sağlıkla hamile kalırsın insAllahHerkese merhaba arkadaşlar Hayırlı kandiller hepinize Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bende 2,5 yıllık evliyim geçtiğimiz ekim ayında doğuma yakın 35 haftalık bebeğimi kaybettimkorunma sürem bitti tekrardan anne olmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?