Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ya ben hiç ütülemem perdeyi makineden çıkardığım gibi direk asarım. Hafif nemli oluyor zaten makineden çıkınca direk asıncada kururken düzleşiyor:))

Eşleriniz eczaneden sogukpres keciboynuzu pekmezini ac karnina sabah aksam icecek birde yatmadan l.arginine aminoasit icecek Allahin izniyle hamilesiniz lafimi yabana atmayin deneyin görün derim bana dua edeceksiniz

Eşim bunları kullanıyor. İleti hareketlilikte sıkıntısı vardı baya iyi geldi

Cidden nevresimleri ütüleyenlere helal olsun valla bende uğraşamam. Üzerine yatınca zaten gidiyor kırışıklık :)))
Aynen valla .Zaten yatmıyoruz mu üzerini de kapatıyoruz kimse görmüyor valla

Bugün bat günü olanlar regl olan varmı. Geciken var mı arkadaşlar. Ya ben sabah oldum galiba dedim yine bişey yok. Geçen ayda 2 gün gecikince heveslenmedim valla. Ancak 3 gün gecikince hamileyim derim :)

Napıyosunuz kızlar varmı aramızda yeni hamişler pek giremiyorum bu aralar kırmızılar gelince kendimi temizliğe verdim sinir çıkarıyorum

BEnimde
Bugün bat günü olanlar regl olan varmı. Geciken var mı arkadaşlar. Ya ben sabah oldum galiba dedim yine bişey yok. Geçen ayda 2 gün gecikince heveslenmedim valla. Ancak 3 gün gecikince hamileyim derim :)
bugün bat gelen giden birşey yok normalde hiç şaşmaz ya erken olurdu dayanamıyorum test almaya çıkcam birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…