Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu gün adet gunum sabah test yaptım bu şekilde sizce var mı bebis biraz daha bekleyip adetim gelmezse ikinci testi yapicam

Eklentiler

• IMG_20200408_222923.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 62
Kizlar bu gün adet gunum sabah test yaptım bu şekilde sizce var mı bebis biraz daha bekleyip adetim gelmezse ikinci testi yapicam
Canım daha aydınlık bi çekim yapabilir misin? Bi de testin markası ne? Son bişey, yaptıktan ne kadar sonra fotoğraf çektin?

İyiyim bende Gebelik haberleri Alırsam Dahada mutlu olacam.
Allah iyilik versin canım inşallah buradaki herkes gebelik haberlerini peş peşe verir mutlu oluyor insan kendi olmasa bile Allah biliyor ya

Allah iyilik versin canım inşallah buradaki herkes gebelik haberlerini peş peşe verir mutlu oluyor insan kendi olmasa bile Allah biliyor ya
Ayyy senden de Alalım :) Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sanada Yıldırım hızı ile

Gebelik testinin yanında 3 tane yollamışlar hediye ovulasyon. Onunla bakılır mı ki ? Hamilelik test benimkiler
Kesin bi şey değil ama ovü testi de genelde koyu çıkıyor hamilelerde. Herkeste değil ama. Bi dene bence. Ben daha önce o testlerden kullandım, hiç çizgi çıkmamıştı ve hamile değildim. O yüzden doğru olabilir gibi geldi bana o koyu çizgi. İnşallah öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…