Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 2 yıllık evliyim bir başarısız tüp bebek birde normal gebeliğim oldu.7+4 iken düşük yaptım şimdi tekrarda çocuk istiyoruz...bat 21.04.2020 inşallah bu yıl bebişle biter hepimiz için... 2020 çok iyi gelmedi bari bebişlerle bize güzel kapanışlar sunsun

AA kimler varmış burda selam kızlar. 9 aydır istiyoruz bizde çikolata kistim var ameliyat olup tüp bebek yaptiricakstik ama corona belası yüzünden erteledik. Belki bu sürede gelir mucizem diye bekliyoruz..
Çikolata kistinin boyutu nedir canım bendede var ameliyat zararlı değil mi

Günaydın herkese..morale çok ihtiyacım var.geçen ay 14 Mart’ta düşük yaptım.yaş 37 olunca bu ay hiç beklemeden yeniden denedik.12 Mart’ta 30 gün doluyor ama regl tarihimi kestiremiyorum.amh seviyem düşük.ne yapacağımı bilmiyorum dün erken gebelik testi yaptım negatif.moralim çok bozuk..hiç bir yere sığmıyorum..bu ay bir mucize olur mu ?

Ara adet sancısı gibi ara ara sancım oluyor geçen ay da böyle olmuştu.testi ne zaman tekrarlayayım

Benim yaşım 28 16 aydir bebek gelmedi bir yandan tüp bebek meselesini ciddi ciddu düşünüyorum artık. Son care sizde oyle yaparsınız. Internetten arastirin saracoglunun mutlaka bi tedavisi vardır

Günaydın canım herkeste bir olmaz ama düşük sonrası gebelik kolay olur derler hep, kendi kendine hamile kalmışsın bu çok güzel bir şey. Hem yaşa takılma yirmili yaşlarda olup yumurta problemi ile başa çıkmaya çalışan rezervi düşük nice kadın var. Ben her ay düzenli adet görürdüm asla şaşmazdı hiç böyle bir sıkıntı yaşayacağım aklıma gelmedi. Gel gör ki tedavi ile gebe kaldım. Önce paniği bırak bir kez olmuşsa yine olur Allah'ın izniyle. İlla bu ay olacak diye de kafana takma sen şimdi bir bebek haberi aldın ve düşük yaptığın için hala onun etkisindesin hemen olsun istiyorsun bu çok normal.
Testlere gelince benim arkadaşım adetten iki gün önce erken gebelik testi yaptı çıkmadı, adeti üç gün geçti çıkmadı, dördüncü gün çıktı hiç belli olmuyor canım, herhangi bir belirti de arama olur mu yanıltıcı olabiliyor

arkadaşlar merhaba.bende bebek sahibi olmak istiyorum pcoluyum 1 kızım var ocak ayında 4 aylık hamileyken bebeğimin suyu bitti erken doğum oldu . kürtaj yaptılar o zamandan bu zamana 1 kez adet gördüm bebek istiyorum ama ne yazık ki adet bile göremiyorum dr da coronadan dolayı gitmeye korkuyorum aile hekimine gidip kan vereceğim hamile değilsem adet söktürücü isteyeceğim ben bebeklerime soğan küründen sonra hamile kaldım denk mi geldi işe mi yaradı bilmiyorum artık :) hepinize rabbim sağlıkla sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.

Sağlıkla alın kucağıniza bebeginizi,ben de aynı durumdayım yaşadığım yerdeki Dr um hemen yardimci üreme tekniği dedi biz de Amerikan Hastanesine gittik,Prof.Dr Bülent Uman muayene etti beni ve bana sen kendi kendine de hamile kalabilirsin ama beklemek istemiyorum dersen hemen bugün 2 yumurtanı alırız dedi biz de kendimiz denemeye karar verdik bir de şöyle dedi yumurta rezervi düşük kadınların yumurta rezervi normal olan kadınlara göre 1 yılda gene kalabilme oranı aynıdır dedi,ben çok güvendim sanki neyse onu söylemiş gibi geldi bana abartmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…