Naber kuzum erkencisinGünaydın hayırlı sabahlar
İyidir canım eşim ise gideck o yüzden erkenciyim sen niye erkencisin nasılsınNaber kuzum erkencisin
benm uyku iyice dengesizleşti ya çok erken uyanuıyorum yada çok geç uyanıyorumİyidir canım eşim ise gideck o yüzden erkenciyim sen niye erkencisin nasılsın
Bende uykuya doyamıyorum çünkü eşim hep erken uyanıyor o kalkınmada ben kendim rahatsiz oluyorum kalkiyorumbenm uyku iyice dengesizleşti ya çok erken uyanuıyorum yada çok geç uyanıyorum
vefalı eş örneğiBende uykuya doyamıyorum çünkü eşim hep erken uyanıyor o kalkınmada ben kendim rahatsiz oluyorum kalkiyorum
vefalı eş örneğikız ben kalkmam valla üşengecim ama neyseki benim eşim evden çalışıyor
aaa o çok zor işteNe yapıyım bidebo rahatsiz böbrek taşı düşürüyor sürekli ona üzülüyorum
Sağol canımaaa o çok zor iştebol bol hoplasın zıplasın ve su tüketsin
geçmiş olsun
Allah Allah hayır olsun inşallahBiraz uyumuşum ama bir rüya gördüm eşim ailesiyle çıkmış bı alışveriş için gitmiş bende dışarı çıkıyorum diyorum kendi kendime eşim gelmeden evi toplarım diye çünkü dağınık biraz sonra ben daha kapıdan çıkarken eşim kayınvalidem ler geliyor ama ben evi toplamadigim için tedirginim filan sonra kayınvalidem üzerini değiştirmeye banyoya yöneliyor bende eşimin yanına yatak odasına girerken 3 tane alyans yüzük goruyorum yerde
Aminn inşaallah canimAllah Allah hayır olsun inşallah
Yok kuzum ama miden hassas galibaYa kızlar bişeyler içip yiyorum ama midem kaldırmıyor iyice çorba oldu sizin de öyle mi
kuzum iyiyiz ssen nasılsınSelammm kizlarr nasilsinz
hiç öyle birşey yaşamadm ama yaşayan arkadaşlarımızın yorumlarına göre mutlaka yaptırılması gerekiyorMerhaba kızlar aranızda düşük sonrası araştırma sürecine girerek genetik test yaptıran var mı? Süreciniz nasıl işledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?