• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba
Güzel haber bekleyen herkesin güzel haberi alıp tamamına erip evlatlarının yavrularını dahi görmeye kadar uzayan serüvenlerinin başlamasını dileyerek size güzel haber veriyorum çok şükür Maşallah Süphanallah 🤰
pozitifi gördüm 553 bhcg değerimi aldım Allah’ın izniyle sağlıkla hayırla huzurla tamamına ermesi ve uzun uzunn 100 yaşımıza kadar mutluluklarını mürüvetlerini görmeyi diliyorum 🙏🏻 Daha dr a muayene olmadım ne zaman olabilirim bilmiyorum sabredebilsem 7. Hafta gitmek istiyorum ama herhün hergün bhcg baktırmak istiyorum bakalım nasıl sabredicem
Darısı tüm isteyenlere bekleyenlere inşallah 🙏🏻
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşAllah.

Benim de sol kasık ağrım var yumurtlamadan 5-6 gün kadar sonra başladı yoğundu baya.regl dönemine doğru azaldı ama hep var. Bat pazar günüydü ama cumartesiden beri kahverengi akıntım var leke seklinde hatta çamaşırıma bile geçmiyor. Neyin nesidir bu anlamadım.
Test yapmadın mı canım aslında ihmal edilecek bir durum değil inşallah yerleşme kanamasidir

Ben umudunu kestim regl öncesi sancılarım başladı 😢 yine olmadı :(

Selam kızlar nasılsınız? Hayırlı ramazanlar diliyorum herkese🙏🏻 Uzun bir süre yazamadım.. biliyorsunuz gebelik testlerim benimle dalga geçmişti 😂 ve bugün 66 gün sonra adet gördüm.. ağrılarımdan bahsetmek istemiyorum bile😢 klomen kullanmıştık. Doktoruma yazdım. Bu ay adetin 5. Günü yeniden klomen dedi ve çatlatma iğnesi verecekmiş. Pko da var bende. Ama doktora gidemiyoruz yumurta takibi falan yaptıramayacağız nasıl olacak bilmiyorum.. o iğneyi ben mi yapıcam kafamda deli sorular
Yumurta takibi olmadan klomen veriliyor muymuş 🤔 pko çok zaman isteyen bir şey maalesef inatçı, kiminin hemen oluyor kimini uğraştırıyor. Böyle uzun sürüyorsa tedavi şart bence. Çatlatma iğnesi kolayca yapılıyor canım videolarını izleyebilirsin

Ben umudunu kestim regl öncesi sancılarım başladı 😢 yine olmadı :KK43:
Belirtilere takılma kuzum tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım aylar boşa çıktı hiçbir belirti yaşamadığım ay oldu. Benim her zaman yumurtlama sonrası adete kadar kasık ağrım olur o ay da yine aynısı oldu canım

Benim de sol kasık ağrım var yumurtlamadan 5-6 gün kadar sonra başladı yoğundu baya.regl dönemine doğru azaldı ama hep var. Bat pazar günüydü ama cumartesiden beri kahverengi akıntım var leke seklinde hatta çamaşırıma bile geçmiyor. Neyin nesidir bu anlamadım.
Canın benim ilk oğlumda aynı senin tarif ettiğin gibi yerleşme kanamam olmumtu tan adet olmam gereken tarihteydi bence gebelik testi yapmalısın . Çünkü bana progrstan düşün önleyici iğne yapmışlardı acilde.

Belirtilere takılma kuzum tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım aylar boşa çıktı hiçbir belirti yaşamadığım ay oldu. Benim her zaman yumurtlama sonrası adete kadar kasık ağrım olur o ay da yine aynısı oldu canım

İnş bakalım hayırlısı

Kızlar günaydın 😊 birşey sorucaktım Adet olucağın günü belirlemek için yumurtlamadan sonra t çizgisinin en koyu olduğu günü mü baz alıyoruz 14 gün için

Back
X