- 27 Haziran 2019
- 1.008
- 1.603
- 83
- 43
Sütlü tatlı yaptır süt önemliiiiKızlar eğer gebe kalırsam hepiniz niyetine lokma döktürcem![]()
![]()
![]()
Hadi inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütlü tatlı yaptır süt önemliiiiKızlar eğer gebe kalırsam hepiniz niyetine lokma döktürcem![]()
![]()
![]()
Şiş anam şişBende şişiririm bak![]()
Kargoya verecem ya sütlü bozulurSütlü tatlı yaptır süt önemliiii
Hadi inşallah iyi haberlerini bekliyoruz![]()
Ahahah pazartesi den itibaren şişiririm bakŞiş anam şiş![]()
Şişelim hep birlikte pıtız olak
![]()
Ben calıscam ne uyuması
Benim bu akşam bi kutu lokmanın yarısını yememe ne demeli peki ben size dedim benim suçum yok bu adam beni şişiriyorKargoya verecem ya sütlü bozulurlokma en iyisi
![]()
![]()
Bende sütlü tatlı yaptırıcam herşey onunla başladıKargoya verecem ya sütlü bozulurlokma en iyisi
![]()
![]()
Afiyet olsun.Benim bu akşam bi kutu lokmanın yarısını yememe ne demeli peki ben size dedim benim suçum yok bu adam beni şişiriyor![]()
Anam lokmamı yedin aha ha kiz hakim ol vallah Ramazan bitmeden kilolar gelir yoksaBenim bu akşam bi kutu lokmanın yarısını yememe ne demeli peki ben size dedim benim suçum yok bu adam beni şişiriyor![]()
Biberlerin otları yolunacak ne yapayımYinemi bi bitmedin ya![]()
Payımı isterim ha bakBende sütlü tatlı yaptırıcam herşey onunla başladı![]()
Kendine söz geçiremiyordu oysaki suçsuzduAnam lokmamı yedin aha ha kiz hakim ol vallah Ramazan bitmeden kilolar gelir yoksa
Yarasın koçumaye ye sonra sucu herifine at aaaa olmaz böyle
![]()
Nutella gibi birşey mi o?Baksana ne yiyom![]()
![]()
![]()
Sen boşmu duruyon sankiOhhhh götürün abur cubur ları![]()