• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9F784F27-DD3A-4769-9428-237068A2AA97.webp

nasıl bir sperm o zaman maşallah
benim eşimde sperm sorunu olduğu için.. her gittiğimiz doktora max 24 saatir spermin ömrü dedi

Ozaman hergünmü değerlendirmen lazım :) valla ben öyle yaptım gkdkdıwwlekek

Canın hiç üzülme benim eşimde bu ay o kadar stres olduki ovulasyon günü ilişki oldu ama adam stresten boşalamadı ve en son ilişki ovulasyondan 3 gün önce oldu .en güzeli sen ovulasyona kadar adana yanaşma canınız isteyince olsun ovuvasyon testini gizliden yap ovulasyonu gördüğün zamanda istekli ol ve yanal adama hissettirmeden .
Benim eşim de bana diyordu yumurtlama olduysa oldu bana niye diyosun 😅

Yaa yapamadım. Yarın sabah birlikte gideriz dedi ama şimdi belim çok ağrıyor ya lekelenmem oldu 😐
Ya bu lekelenmeleri hiç yaşamadım garip geliyor bana. kiminin adeti bu şekilde geliyor kiminin pco olduğu için kiminin enfeksiyon çıkıyor kiminin yerleşme çıkıyor ayırmak zor 😕
güzel kızçemizin güzel annesi.. iyiyim kuzum sen nasılsın
buralar sessizleşti valla herkes saahura kadar oturup akşama kadar uyuyor sanırım :KK70:
Bat verip kaçıyorlar çekicem kulaklarını 🙄

Ya bu lekelenmeleri hiç yaşamadım garip geliyor bana. kiminin adeti bu şekilde geliyor kiminin pco olduğu için kiminin enfeksiyon çıkıyor kiminin yerleşme çıkıyor ayırmak zor 😕

Bat verip kaçıyorlar çekicem kulaklarını 🙄
her topikteki durum kuzum :D
yaa bu ay böyle gebeler çoğalsın :halay: :halay: :halay: :halay:

Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. İlk defa böyle oluyor

Eklentiler

• IMG_20200505_134235.webp
    IMG_20200505_134235.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 67
Back
X