Pek sesiz buralar
Pazartesi günü ilk iş kıyafetlerim şimdiden fenalık geldiVay be helal bune azim yok anam yok bu dananın azminin %5 bizde olsa sürekli pes etmezdik
Benim anladığım hastalıktan dolayı mes; hormon dengesizlikleri aşırı tüylenmeler yapar bu yüzden bu bitki tüylenmeni yok etmiyor hormonları dengeliyor ve bu yüzden hadtalığın ilerlemesine engel oluyor tabi Allahın izniyle. Yoksa genetik olarak bir insanda tüyler varsa bunu dışardan yok etmekden başka çare yok.Allah hiç bir şeyi sebebsiz yaratmadıAlanım olanı yorumluyorum kıllanma için bu ot işe yarasaydı bizim gibi merkezler kepeng kapatırdı
Ot ucuz epilasyon çok pahalı
Allah kolaylık versin hayırlı olsun inşallah dikatli olmak lazım tabiPazartesi günü ilk iş kıyafetlerim şimdiden fenalık geldi
Sen ekmek mayala bana tuluma koyarım pişer iş çıkışına yakınAllah kolaylık versin hayırlı olsun inşallah dikatli olmak lazım tabi
Kıllar bitiyorda tüyler kalıyor ayva tüyü şeklinde onu bile kafaya takan yok etmeye çalışanlar var uyarıyoruz yapmayalım diye bitmiyor boşuna ışın alıyorlarBenim anladığım hastalıktan dolayı mes; hormon dengesizlikleri aşırı tüylenmeler yapar bu yüzden bu bitki tüylenmeni yok etmiyor hormonları dengeliyor ve bu yüzden hadtalığın ilerlemesine engel oluyor tabi Allahın izniyle. Yoksa genetik olarak bir insanda tüyler varsa bunu dışardan yok etmekden başka çare yok.Allah hiç bir şeyi sebebsiz yaratmadı
Aynen elektrikten tasaruf yapmış oluruz hemSen ekmek mayala bana tuluma koyarım pişer iş çıkışına yakın
Omuz 3 karış en den boydan 3.5 ona göre ayarla sırtım ekmek fırınıAynen elektrikten tasaruf yapmış oluruz hem
Ooo desene mahalleye bile çıkarırız kaçtan satsak acepOmuz 3 karış en den boydan 3.5 ona göre ayarla sırtım ekmek fırını
Ekmeğimizin peşindeyiz yegennnnn
Yarışma açıcam benim ile yazışırkenOoo desene mahalleye bile çıkarırız kaçtan satsak acep
Çok kolay değilmiTabikide
Ağlama sevdiceğim ekmeğimdeyim
Bat tarihi 31 Mayıs
Hayırlı kazançlar inşallah aşkitom bizi unutma sık sık uğra bi kafanı uzat biz görürüz seniAğlama sevdiceğim ekmeğimdeyim
Beklemeye yapmayalım taksim bir iki bir iki12 kişi oldunuz 1 düzine eder sizi paket edelim
İkinci 12 kişilik düzineler elinizi çabuk tutun hadeeee bakemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?