Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heeke

Herkes hamile kalsın valla gebe haberini aldıkca hayattan zevk alıyorum..
Evet birbirimizin halinden ancak biz anlarız bir gebelik haberi demek bir hasretin son bulduğu demek allah isteyen hak eden bütün kadınlara nasip etsin anneliği

Iyi geceler güzel anne adaylari

ben bugün test yaptim bat tarihim 9mayisdi ama olmadi yine tek cizgi gördüm ama hala adet olucakmis gibi bi agrim felan yok hala bi ümit varmidir

Iyi geceler güzel anne adaylari

ben bugün test yaptim bat tarihim 9mayisdi ama olmadi yine tek cizgi gördüm ama hala adet olucakmis gibi bi agrim felan yok hala bi ümit varmidir
iyi geceler canımm ümit her zaman olmalı, regl gelse bile bir sonraki ay için olmalı. Yoksa bu şekilde kendimizi yıpratırız yine elimize bir şey geçmez

tabiki öyle canim ama hala neden olmadigimida anlamadim
Strese bağlı olabilir, mevsimsel olabilir, geç yumurtladıysan olabilir vb canım. Beş gün geçmişti bir keresinde ve tamam bu defa oldu demiştim. Herkes yaşıyor bunları sakın düzenim bozuldu düşüncesine kapılma

Galiba cok stress yaptim düzen gitti ama artik hani bi an önce olsamda gecse bu ayda düsüncesindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…