İyi gidiyor canım baş dönmesi ve bel ağrıları oluyor ama güzel çok şükürÇok şükür senin nasıl gidiyor hamişlik
Biri daha dün halay çektirdi bizlere
İyiyim canım çok şükür bel ağrıları baş dönmeleri ile yola devamİyiyiz canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor bakem
İyiyim canım bel ağrıları ve baş dönmesiyle gidiyor şimdilik doktora da bayramdan sonra gidicem zaman geçmiyor benim için sen nasılsınGünaydıncanım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor tatlım,
İyiym canım bende yumurtlama döneminde yımİyiyim canım bel ağrıları ve baş dönmesiyle gidiyor şimdilik doktora da bayramdan sonra gidicem zaman geçmiyor benim için sen nasılsın
Amin canım inşallah rabbim sanada bu dönemde hamile kalmani nasip etsin inşallahİyiym canım bende yumurtlama döneminde yımAllah yardımcın olsun sağlıklı bı gebelik olsun inşallah
İnşallah canım aminAmin canım inşallah rabbim sanada bu dönemde hamile kalmani nasip etsin inşallah
Aminn canımİnşallah canım aminHamislerin duası kabul olur çok sağol canım kendini yorma dikkat et tatliş maşallah nazarlardan korusun seni Rabbim
İnşallah amin Allah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsinAminn canıminşaallah rabbim hepimize nasip etsin sağ salim kucaklarında alalim
İyi gi
İyi gidiyor canım baş dönmesi ve bel ağrıları oluyor ama güzel çok şükürbı hamiş daha mı var okumadım yazılanları
Masaallah masaallah Allah sayımızı artirsinEsmeralda41 dün bize verdi güzel haberleri
Amin canım,sağlıkla gelsin bebişler bir birMasaallah masaallah Allah sayımızı artirsin
Kizlar adetim dun 12 Gecmisti gebelk testlerinde bisi de ckmadi ilac kullniyorm ddun ve ondan onceki gun boyle aknti oldu farklı hissettim kndmi kask agrisida vardi ovulasyon yaptım sanirim yumurtluyordm ki degerlndirdk bugun tekrar test yaptm ovulasyon dune gore silik bu dmekki catlamis mi oluyor. Ben ilactan koyu ckmistir sandm ama hala devam ediyirm adet sokturucuye bugun silikse belirtileride dikkate alirsak demekki yumurtladm. Ikili olan test dundu tek olan bugun sidmi catlamismi oluyor
Tskler canm bnde tecrubem yok yani ilkkez yumurtlama gordm ovu testiyle ama bakalm yine garanti olsn die bugunude degerlndirirm bakalm sonrasi hayirlsisi olsnCanım aynen öyle oluyor pikten sonra siliklesirse çatladı demek oluyor ve burdan okudugum kadarıyla öyle biliyorum umarım yardımcı olmusumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?