- 4 Mart 2020
- 271
- 295
- 53
Heycan yapti kesinUykusuz ki yeni hamiş yalnış yazdı 10.gün demek istemiş
Rabbim tez zamanda bekletmeden hepimize evlatlar nasib etsin.soğan kürü çok faydalı ama doğru kullanılmalı yoksa hiç bir faydası olmaz.Rabbim Şafi ismiyle sana ve hepimize şifa versin
Ben şekersiz sade kahve rica ediyorum hayatımseve seve :))) nasıl alırsınız kahveyi
İftara davetliydik yeni geldik heyecanla açtım yarınki güzel haberini bekliyoruz inşallahYarin gidip vercem canım işten yeni geldim iftar hazırlığı yapıyorum şimdi ❤
İnşallah kuzum yarın sabah tekrarlicam testi korkuyorum birde randevum var bakalımPembeyi bir tek gebelik testlerinde seviyorumgözün aydın kuzummm
İnşallahcanım beyaz değil gibi çizgi pozitif bence erken gebelik testi alıcak demişsin eşin aldı mı yaptın mı
Yaaaaaaaaa tebrik ederim hamilesin insAllah canım çok sevindim ya insAllah sağlıkla ilerler
Tebrikler canım böyle gördükçe mutlu oluyorumSizce5 dakika oldu yapalı ve pembemsi
İnşallah daha peş peşe haberlerle geçer bu ay içlerinde sizlerde olun bu haberlerin. Rabb'im sağlıkla hayırla evlat nasip etsin bizede sağlıkla sürdürmeyi nasip etsinTebrikler canım böyle gördükçe mutlu oluyorum
Amin inşallah Rabbim bizi de çok bekletmesinİnşallah daha peş peşe haberlerle geçer bu ay içlerinde sizlerde olun bu haberlerin. Rabb'im sağlıkla hayırla evlat nasip etsin bizede sağlıkla sürdürmeyi nasip etsin
Inşallah canımıniciİftara davetliydik yeni geldik heyecanla açtım yarınki güzel haberini bekliyoruz inşallah
Böyle güzel haberler bizi motive ediyor çok muyitlu oluyoruz ayağınızı sürüyün de teker teker biz de dökülelim inşallahInşallah canımınicisabah erken gebelik testini bi yapayım da ona gore iftardan sonra gidip vercez kan ❤
Hadi inşallah canim Allah gönlüne göre versin sagliklisiylaInşallah canımınicisabah erken gebelik testini bi yapayım da ona gore iftardan sonra gidip vercez kan ❤
Allah mucizeleri i yaşatacakİnananalım mı kuzum
Burada gebelik haberi alınca havalara uçuyorum ama sosyal medyada her gün bi arkadaşımın haberini alınca bi burukluk oluyor kıskanmıyorum imreniyorum sadece ama bnm olursa Allah nasip ederse hiç bir şeyini paylaşmıycam kimsenin gönlü buruk olmasın bir ahh çekmesin diye nazardan korktuğumdan değil kimsenin içi cız etmesin diye Rabbim bizlere de yetişir bir gün elbetAllah mucizeleri i yaşatacakbak yarın kedi ile matrakhatun gebeyiz diye bildiricek Dualara inan Sürekli dua ediyorum Allaha hepimiz için yalvarıyorum ve neticesini alıyoruz kaçtane gebemiz var
Sağol canım Allah razı olsunSana da maşallah seninde gözünaydın canım,sağlıkla gelsin bebişinsayımız da katlanarak artsın inşallah
Üzülme vakti Var Dua lar var Duyan var.. Gebelik sırası sende yakındırBurada gebelik haberi alınca havalara uçuyorum ama sosyal medyada her gün bi arkadaşımın haberini alınca bi burukluk oluyor kıskanmıyorum imreniyorum sadece ama bnm olursa Allah nasip ederse hiç bir şeyini paylaşmıycam kimsenin gönlü buruk olmasın bir ahh çekmesin diye nazardan korktuğumdan değil kimsenin içi cız etmesin diye Rabbim bizlere de yetişir bir gün elbetRabbim bizlerin de kucağını doldursun hayırlısıyla gözlerim dolu dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?