- 20 Mart 2011
- 13.957
- 32.561
- 798
Cinsiyeti belli diyor bilgilerde okurken heycan bastı Kızlar Merhaba herkese iyi günler
nurr64 canım bat günün inşallah çift çizgi görürüz, göremezsek de önümüzdeki aya hep umudumuz olsun
Cinsiyeti öğrendim ki KızCinsiyeti belli diyor bilgilerde okurken heycan bastı sen ne his ediyorsun erkek mi kız mı
Allah razı olsun kuzumHeyyyt maşallah
Ayy çok güzel kız bebişin olacak Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahCinsiyeti öğrendim ki Kız
Sağ olasın kuzumm Rabbim herkese tattirsin bu duyguyuAyy çok güzel kız bebişin olacak Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤Ayy çok sevindim Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
Bide kasım doğumlu hemidee kızzzz ayjjhh bana çekecek huyu sayısal vurmuş sanaaaa Allah nazarlardan korusunAllah razı olsun kuzum♥ Ne var ne yok nasılsın bakalım?
Allahım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsinAy maşallah minik tontiriğe
Ooo süper canım desene yeni aya bomba gibi başlıyoruzBide kasım doğumlu hemidee kızzzz ayjjhh bana çekecek huyu sayısal vurmuş sanaaaa Allah nazarlardan korusun
Bende bugün ovülasyon testine başladım
Arı sütüyle multivitamin yolda kargolar çok yogun
Kargolar yogun olduğu için ovü testini 1 hafta sonra yollayacaklar mış 5 tane kaldı gerisini ezaneden takviye yapıcam
Şimdilik testere dişli aslan pençesi içiyorum
Amin kuzumm Rabbim her kadına yaşatsın bu duyguyuAllahım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsinyavrularımızı kucagimiza aldigimiz günleride görelim canim ❤
Ya maşallah canım benimMaşallah canım ☺ Benimde hemen hemen aynıdıt o zaman cnm bugün testi yeniledim böyle çıktı gün ortasında yaptım bugün tam regl günü cuma gittiğimde 4+1 olacak sat 23 nisan ☺
Amin inşallahSağ olasın kuzumm Rabbim herkese tattirsin bu duyguyunasılsın bakalım yeni bir haftaya başladık
İnşallah çokca aminAmin canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Hamdolsun canım geçiyor günler evde kalmaya devamAmin inşallahiyiyim sağol canim sen nasılsın umutluyum Allah'a kalmış bizlerede inşallah nasip eder tez zamanda saglikli hayırlı evlatlar
Evet yarın kan vericem tekrardanOoo maşallah tatlım bebiş iyice gösteriyor kendini
İnşallah canımYa maşallah canım benim❤ evet hemen hemen aynı ilerleyecek degerlerimiz normalde benimde sat 23 nisandı ama 2 gün erken olmustum 21 nisan oldu sat. 19 mayısta beklenen regl tarihimdi. ALLAHIM nasip ederse hemen hemen aynı tarihlerde doğum olacak
Merhsb genetik sonuckariniz gelince sonuca göre kortizon ilacı verilecek ve dozu ayarlanacak. Korkmayın. Non klasik olan diğerine göre daha risksiz. Benim de çok küçük yaşlarda tuylenmem vardi. Ama doktorlar normaldir deyip yıllarca onemsemedi.evlendim infertilite ile uğraşırken ortaya çıktı. Şimdi kortizon kullaniyorum değerlerin düştü. Vücut gelişimi boy kilo vs hiç bir geriliğim yok sadece tüylenme ve infertilite var. Bir de kizlar ergenliğe girince adet düzensizliği olabilir fakat ilaçlarını içtikleri müddetçe bir sıkıntı yaşamazlar. Dediğim gibi ben 27 yaşımda ilaç kullandım. Non klasik şanslı grup sayılırMerhaba 5 yaşında ikiz kızlarım var iki hafta önce non klasik kah suphesi çıktı genetik test yapildi sonuç bekliuoruz. Bir ay önce genital bölgede tüylenme ile şikayetiniz başladı. Hastalığı hiç bilmiyoruz tehlikeleri nedir yardımcı olabilirmsjiniz
Ya yazını çoktan gördüm ama hesabım onaylanmadığı için yorum yapamıyordum düzelmiş biz iyiyiz çok şükür kesemiz göründü@Jaylah
@Missmelo
@Gamzeekrt
@Minikkadin_19
N Narin99
@Hannereyyan
@Esmeralda41
Kızlar Hayırlı sabahlar hayırlı cumalarkan değerleriniz nasıl? Kese veya bebek görüldü mü bizleri haberdar edin yahuu
@KaramelDelisi canımm sen nasılsın kendini daha iyi hissediyorsundur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?