Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Merhaba herkese iyi günler
nurr64 canım bat günün inşallah çift çizgi görürüz, göremezsek de önümüzdeki aya hep umudumuz olsun

Kızlar Merhaba herkese iyi günler
nurr64 canım bat günün inşallah çift çizgi görürüz, göremezsek de önümüzdeki aya hep umudumuz olsun
Cinsiyeti belli diyor bilgilerde okurken heycan bastı  sen ne his ediyorsun erkek mi kız mı

Allah razı olsun kuzum ♥ Ne var ne yok nasılsın bakalım?
Bide kasım doğumlu hemidee kızzzz ayjjhh bana çekecek huyu sayısal vurmuş sanaaaa Allah nazarlardan korusun
Bende bugün ovülasyon testine başladım
Arı sütüyle multivitamin yolda kargolar çok yogun
Kargolar yogun olduğu için ovü testini 1 hafta sonra yollayacaklar mış 5 tane kaldı gerisini ezaneden takviye yapıcam
Şimdilik testere dişli aslan pençesi içiyorum

Ooo süper canım desene yeni aya bomba gibi başlıyoruz Hadi bakalım hayra çıksın emeklerinin karşılığı
Allahım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin yavrularımızı kucagimiza aldigimiz günleride görelim canim ❤
Amin kuzumm Rabbim her kadına yaşatsın bu duyguyu

Maşallah canım ☺ Benimde hemen hemen aynıdıt o zaman cnm bugün testi yeniledim böyle çıktı gün ortasında yaptım bugün tam regl günü cuma gittiğimde 4+1 olacak sat 23 nisan ☺
Ya maşallah canım benim ❤ evet hemen hemen aynı ilerleyecek degerlerimiz normalde benimde sat 23 nisandı ama 2 gün erken olmustum 21 nisan oldu sat. 19 mayısta beklenen regl tarihimdi. ALLAHIM nasip ederse hemen hemen aynı tarihlerde doğum olacak

İnşallah canım muayene oldun mu peki sen

Merhsb genetik sonuckariniz gelince sonuca göre kortizon ilacı verilecek ve dozu ayarlanacak. Korkmayın. Non klasik olan diğerine göre daha risksiz. Benim de çok küçük yaşlarda tuylenmem vardi. Ama doktorlar normaldir deyip yıllarca onemsemedi.evlendim infertilite ile uğraşırken ortaya çıktı. Şimdi kortizon kullaniyorum değerlerin düştü. Vücut gelişimi boy kilo vs hiç bir geriliğim yok sadece tüylenme ve infertilite var. Bir de kizlar ergenliğe girince adet düzensizliği olabilir fakat ilaçlarını içtikleri müddetçe bir sıkıntı yaşamazlar. Dediğim gibi ben 27 yaşımda ilaç kullandım. Non klasik şanslı grup sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…