Mrb arkadaslar ben de 2.cocuğu istiyorum..ilki de pco oldugu icin 7 ay sürdü hemen tedaviye basladm 2 asilama ve sonrasi dis gebelik..cok zorlu bi surecti sonra tup bebek o da olmadi ..doktor sadece bi kutu yumurta gelistirici verdi ve biz tatile cikacaktik bir iki ay dinlen gel dedi ve mucize..kendiliginden oldu..inanin burda okurken bu tarz hikayeler hadi canim diyordum nasil olur..umut olsun diye yazdm arkafaslar..gel gelelllim ben de o anlari yasamamis gibi suan ümitsizlige kapiliyorum.simdi ise yumurtam kendilignden catlio hareket ve beslenme ye dikkat ediyorum..3 aydir dusunuyoruz.ilk ay yumurtlama testleri kullandm olmadi..2 aydir catlatma igne deniyoruz..doktor sorun yok sende diyor.bugun test yaptm catlatmadan sonra 10.gün negatif olmadi yani..clife kullandm d vitamini ve folikasit kullaniyorum..balik yagi basladim..yapabilecegimin en iyisini yapmaya calisiyorum..ilahi zamanlamaya cok inaniyorum ama emek verilmis mucadele edilmisse icin de rahatsa..sizin var mi onerileriniz adete 4 gun var ve bu ay esimin degerlerine bakilacak