• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın. Bebişte iyi çok şükür yarın görmeye gideceğiz inşallah. Geçen gittiğimizde yüzünü göremedik tam inşallah bu defa görürüz 😍🤗😄
Hadi inşallah gösterir bu sefer oh oh iyi olun hep canım benim bende iyiyim şükür bugün biraz yorgun bitkin hissediyordum şimdi daha iyi 🥰

Çok teşekkür ederim canım😘 bu yorgun bitkin hissetmenin sebebi hayırlı haberdir inşallah 😍🤲
Ay kuzum vala sanki öylesine yapıyoruz gibi :KK48:
duphaston içmekten başka birşey yapmadım kaşıklarım fena ağrıyordu iki gün önce ama ihtimal vermiyorum olursa ne ala olmazsa da zaten bilmiyordum diyecem heralde 😁

Ay kuzum vala sanki öylesine yapıyoruz gibi :KK48:
duphaston içmekten başka birşey yapmadım kaşıklarım fena ağrıyordu iki gün önce ama ihtimal vermiyorum olursa ne ala olmazsa da zaten bilmiyordum diyecem heralde 😁
Öylesine yapın kız zaten:KK48: hamile olduğumu öğrendiğim ay hiç önemsemedik öyle yarımsaat 1 saat falanda beklemedim hiç. Çocuk için yapmadık kısacası 🤭 o kullandığın ilaç ne için canım

Aslan pencesinin tazeligi nasil anlasilir bilen var mi acaba bende var da 2 yil oldu kullansam mi diye dusunuyorum

Back
X