Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de polikistik var.
Adetlerim düzensiz.
1 aydır deniyoruz ama geçen adet döneminden önce inanılmaz baş dönmesi, mide bulantısı ve bel ağrısı çektim. Normalde bu kadar şiddetli olmaz.
Şimdi yine başım çok fazla dönüyor ve hafiften kasık ağrılarım başladı.
Regl uygulamasına göre 13 nisan da adet olmam lazım.
Not: Adetime 10 gün varken hafif kasık sancılarım olur hep.

Beni de eklermisiniz bende gebe kalmak istiyorum

Ah beratım benim canım oğlum keşke yanımda olsaydı şimdi
Ah canım ah cennet kuşlarımız onlar inşallah ahirette beraber olacağız oğullarımızla benim de tek günüm geçmiyor oğlumu Baturalpimi düşünmeden olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu diye ama kısmet değilmiş yarım kaldı anneliğimiz yarım kaldı evlat hasretimiz

Not kismina deginmek istiyorm kuzum acaba yumurtluyor olablirmisin o vakitlerde

Not kismina deginmek istiyorm kuzum acaba yumurtluyor olablirmisin o vakitlerde
Hiç ovulasyon testi yapmadım.
Bugün 5 li test aldım.
Yapıp yapmama konusunda kararsızım.
14 Nisan muhtemel adet görünüyor.
Ondan sonra mı başlasam ovu testlerine bilemedim.

Hiç ovulasyon testi yapmadım.
Bugün 5 li test aldım.
Yapıp yapmama konusunda kararsızım.
14 Nisan muhtemel adet görünüyor.
Ondan sonra mı başlasam ovu testlerine bilemedim.
5 adet test yeterli olmaz canm pco varsa ne zman yumurtluyoruz belli olmuyor adet bittikten uc gun sonra basladm ben

Öyle tabiki hersey allahtan ama ilki inanın acemilige geldi ne yumurtlama biliyordum ne catlama oyle oldu bitti simdi buna da 8 9 ay hic önemsemedim üstünde durmadim ama Baktım olmuyor artik kafama takar oldum
Benimde öyle oldu kızımda hiç bilmiordum adetten sonra ne zmn ilişkiye girsek hamirl kalabilirim sanıyordum yumurtlama fln hiç bilmiyordm , bilgisizce hamile kalmışiz

Biliyor musun aklımdan hep intihar etme düşüncesi gecıyor ama sacmalama Seray dıyorum sen imanlı birisin hem oğlunu asla göremezsin canına kıyarsan eger diyorum sankı yasamın benim için anlamı kalmadı nefes alırken bıle canım yanıyor

Canım sana bi yazı atıcam mesajla. Bilmiyorum daha önce okumuş olabilir misin ama, böyle kötü düşünceleri lütfen aklının ucuna bile getirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…