• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa kuzum özür dilerim hemen ekleyeyim tarih ver bana
estagfurullah ne özürü :( son adet tarihim 20 şubat canım.. 22 mart gibi olmam gerekliydi olmadım. polikistik over var cunku düzensiz oluyorum.. 50-55 gün aralıgında oluyor şu sıralar kanamam. bu hafta klomen kullandım ilk kez

Kızlarrrrr Yansın Ortalık Herifleri boş tutmuyoruz... Sürekli Saldırı ve Taaruz yapıyoruz.... 👍 👍 👍 Adamları iyi güzel besleyin Sonra Saldırınnn🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

estagfurullah ne özürü :KK43: son adet tarihim 20 şubat canım.. 22 mart gibi olmam gerekliydi olmadım. polikistik over var cunku düzensiz oluyorum.. 50-55 gün aralıgında oluyor şu sıralar kanamam. bu hafta klomen kullandım ilk kez
Ovulasyon kullan. 2. Soğan kürü ve testeredişli aslan pencesi.. 👍

Ya kızlar bişeyler içip yiyorum ama midem kaldırmıyor iyice çorba oldu sizin de öyle mi
Hepsini bir arada bende yapamam testere disli aslan pençesi gunde bi bardak anca iciyorm baskada ot mot bisi yok hayatimda canm cok yuksek degl fsh tadını begeniyorm sifa niyetine iciyorm

Hepsini bir arada bende yapamam testere disli aslan pençesi gunde bi bardak anca iciyorm baskada ot mot bisi yok hayatimda canm cok yuksek degl fsh tadını begeniyorm sifa niyetine iciyorm
Ben de günde bi bardak içiyorum yedinin şeylerin arasında da saatler var yumurta geliştirmek işin balpolenarısütü karışımı çörekotubaltarçın bunları yerken midem altüst oluyor tadı çok kötü yutamıyorum

Back
X