- 10 Mart 2020
- 1.181
- 1.868
- 63
- 35
Mikemmmlelll rast gelsin attiginiz tas yerini bulsun insallahEvett o işler
Birde arkasından 7.koğuştaki mucize yi izledik değişik ti bugün
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mikemmmlelll rast gelsin attiginiz tas yerini bulsun insallahEvett o işler
Birde arkasından 7.koğuştaki mucize yi izledik değişik ti bugün
![]()

Evettttt sende çalış :)))Millet çalışıyor![]()
Aminnnn insallahAllah inşallah hepimizin dualarını kabul eder hepimiz hamilelik haberlerimizi veririz burdan birbirimize![]()
Yok yok bak ilk gebe haberi geldi o göbüşler dolacak inşallahÜşensek de çalışsak da aynı malesef![]()
Aminnnn...Mikemmmlelll rast gelsin attiginiz tas yerini bulsun insallah![]()
estagfurullah ne özürüAaa kuzum özür dilerim hemen ekleyeyim tarih ver bana
Tembel durmaayinnn is guccc yok karantinaya iki girip uc cikmak nasp olsnEvettttt sende çalış :)))

Ovulasyon kullan. 2. Soğan kürü ve testeredişli aslan pencesi..estagfurullah ne özürüson adet tarihim 20 şubat canım.. 22 mart gibi olmam gerekliydi olmadım. polikistik over var cunku düzensiz oluyorum.. 50-55 gün aralıgında oluyor şu sıralar kanamam. bu hafta klomen kullandım ilk kez
bugün dinlenme günüEvettttt sende çalış :)))
Aynen öyle elden gelen başka birşey yokKızlarrrrr Yansın Ortalık Herifleri boş tutmuyoruz... Sürekli Saldırı ve Taaruz yapıyoruz....![]()
![]()
Adamları iyi güzel besleyin Sonra Saldırınnn
![]()
İnşallah Rabbim nasip ederseYok yok bak ilk gebe haberi geldi o göbüşler dolacak inşallah![]()
Ay inşallahTembel durmaayinnn is guccc yok karantinaya iki girip uc cikmak nasp olsn![]()
Testere iciyorm ben iki gundur vardi senden gordum kopya cektimm faydasi olur insallah fsh 6 larda benmOvulasyon kullan. 2. Soğan kürü ve testeredişli aslan pencesi..![]()
Faydasını göreceksin emin ol. Hormonları den geliyorTestere iciyorm ben iki gundur vardi senden gordum kopya cektimm faydasi olur insallah fsh 6 larda benm
Ya kızlar bişeyler içip yiyorum ama midem kaldırmıyor iyice çorba oldu sizin de öyle miTestere iciyorm ben iki gundur vardi senden gordum kopya cektimm faydasi olur insallah fsh 6 larda benm
Hepsini bir arada bende yapamam testere disli aslan pençesi gunde bi bardak anca iciyorm baskada ot mot bisi yok hayatimda canm cok yuksek degl fsh tadını begeniyorm sifa niyetine iciyormYa kızlar bişeyler içip yiyorum ama midem kaldırmıyor iyice çorba oldu sizin de öyle mi
Ben seviyorum testeredişli aslan pencesini. Birde civanpercemi hayıt lı çay var onuda içiyorum. Normal geliyor bana artık :)Ya kızlar bişeyler içip yiyorum ama midem kaldırmıyor iyice çorba oldu sizin de öyle mi
Ben de günde bi bardak içiyorum yedinin şeylerin arasında da saatler var yumurta geliştirmek işin balpolenarısütü karışımı çörekotubaltarçın bunları yerken midem altüst oluyor tadı çok kötü yutamıyorumHepsini bir arada bende yapamam testere disli aslan pençesi gunde bi bardak anca iciyorm baskada ot mot bisi yok hayatimda canm cok yuksek degl fsh tadını begeniyorm sifa niyetine iciyorm