• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20200406_132613.webp
    20200406_132613.webp
    13 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar hayırlı akşamlar kandiliniz mübarek olsun 🙈
Been daha fazla dayanamayıp test yaptımm veeeeee sonuççç:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Eki Görüntüle 2615431
Çok sevindim. İnşallah kucagınada alırsın . Darısı başımıza hiç çift cizgi görmemiş biri olarak bakıyorum resme. Cok mutluluk verici bişeydir eminim 😢 çok mutlu ol olur mu. Bu anın tadını çıkar

Çok sevindim. İnşallah kucagınada alırsın . Darısı başımıza hiç çift cizgi görmemiş biri olarak bakıyorum resme. Cok mutluluk verici bişeydir eminim 😢 çok mutlu ol olur mu. Bu anın tadını çıkar
Sende gebe kalacaksın kuzum sıkıntı yapma.

Merhaba düzelteyim 😄25 Nisan beklenen adet tarihim 31 Mart'ta regli olmuştum
hadi hyrlisi cnm insAllah son bekleyişin olur 🤗
Kızlar nereye kaçtınız bakim :)
vala elişi yaptm biraz sonrada mutfak dağınıktı makineyi doldurdm çalıştırdım yoğurt mayalamistim onu dolaba kaldırın yaticam insAllah yarın niyetlenmeyi düşünüyorum yine sahura kalkarım 4 buçuk gibi nasipse
Kızlar yarın doktorda randevum var gideceğim.
Ama ben deli gibi kendimi hamile hissediyorum.
Dün yumurtlama günüm idi.
Daha önce paylaşmıştım sizlerle adet oluyorum ama sadece 2 gün.
Göbeğim gün gün büyüyor. .
Böyle hissedili 3 buçuk ay oldu.
Çok tuhaf sanki bugün karnımda bebeğimin hareket ettiğini hissettim.
Deli olacağım.
Kasığımdan biraz yukarda sıkan oynayan birşey var.
Yumurtlama günüm olduğu içinmi acaba.
Allah Allah ilginç cnm vala ne bilim bazen psikolojik de oluyor belirtiler cidden hepsi bazen de iç güdüsel olarak hissettiklerimi doğru çıkıyor hadi hayırlısı doktordan çıkınca bize de haber ver lütfen

Back
X