• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ara ara girip gelişme olmuş mu diye okuyorum bu topikte birkaç kişi hamile kalabildi sanırım🥰 benim de yarın bat günüm. Normalde hiç ama hiç şaşmaz bakalım.. bir de hayatımda ilk defa adet döngümün 11. Günü lekelenme yaşadım sanırım ovulasyon lekelenmesiydi. Son günlerde her wc ye girdiğimde acaba lekelenme olmuş mu diye heyecanla kontrol ediyorum belki yerleşme kanaması da olur diye ama nerdeeee

Kızlar ara ara girip gelişme olmuş mu diye okuyorum bu topikte birkaç kişi hamile kalabildi sanırım🥰 benim de yarın bat günüm. Normalde hiç ama hiç şaşmaz bakalım.. bir de hayatımda ilk defa adet döngümün 11. Günü lekelenme yaşadım sanırım ovulasyon lekelenmesiydi. Son günlerde her wc ye girdiğimde acaba lekelenme olmuş mu diye heyecanla kontrol ediyorum belki yerleşme kanaması da olur diye ama nerdeeee
İnşallah sende bize bebek müjdesi verirsin canım hayırlısı olsun senin için 🤗🤲

Kendinizi yorduğunuz için mi düşük oldu başka sebeb var mı doktorun teşhis ettiği
Vallaha tüm genetik testleri yaptık vede tahlilleri hepsi temiz çıktı.sebep yok denildi ki üç doktora gittim o süreçte.bende yorulduğum içinmi diye düşünmedim değil ama çevrem alakası yok diyor sağlıklı çocuk düşmezmiş

Oo güzel yerlerde bulunmuşsun:)
Evet öyşe oldu. Antalyay
Vallaha tüm genetik testleri yaptık vede tahlilleri hepsi temiz çıktı.sebep yok denildi ki üç doktora gittim o süreçte.bende yorulduğum içinmi diye düşünmedim değil ama çevrem alakası yok diyor sağlıklı çocuk düşmezmiş

bencede canım işle hiç ilgisi yok 1. Oğlumda hiç iş yapmadım 3 ay boyunca sürekli lekelenme oldu . 2. Oğlumda doğurana kadar iş yaptım hiçbirşey olmadı.

[QUOTE="Murpyy,
[/QUOTE]
Bende aynı düşüncedeyim sağlıksız embriyo vücuttan atılır siz baya hareketli günler yaşamızsınız aylarca yataktan çıkmayan hamileler var düşük tehlikesi olunca.
Ben tüp bebek transferi sonrası 30 dk yattım eve geldim 1 hafta da evde dinlendim ilk 3 gün sadece tuvalete kalktım.Şuna bağlıyorum yumurta az kaliteli ise en ufacık şeyde düşük oluyo fikrim bu

Hadi inşallah 🙏 güzel haberler alırız canım senden 🥰

Back
X