• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnan pcoslu olarak çok iyi anlıyorum seni ama en son gittiğim doktor hariç hiçbiri bana doğum kontrol ilacı tavsiye etmedi. Kilo problemim var kilo ver düzelir dediler. Hakikaten kilo verince düzene giriyodu alınca düzensizleşiyordu.
Tabi hormonlarda önemli.
Kilo problemim yoktu herkeste farklı seyrediyor pkos hatta hormonlarım da düzgün çıkıyordu 1 yıl sonra adet olunca pkos devam etti ilaçta yasak annem sagolsun zorla sogan kabuguyla içirdi 4 ay sadece adet olunca içmedim zerre pkos tan eser yok kasap Doktor kurbanıyım birdaha asla bayan jinekologa da gitmedim antipati oluştu çünkü

İnanmıyorum yaaa o nasıl doktormuş. Arkadaşımın da hamileliğin ilk haftalarında dış gebelik senin hemen ameliyat olman gerekiyor demişti. Ona güvenmeyip başka doktora gitti sapasağlam normal gebelik olduğunu öğrendi. Her doktora maalesef güvenemiyorsun. Ben tanı konulduğu zaman mutlaka başka doktora da danışıyorum
Ben kalp atışı yok kürtaja alalım hemen diyeni de duydum çocuk şu anda 8 yaşında Allah ıslah etsin

Yumurta takibi olmadan klomen veriliyor muymuş 🤔 pko çok zaman isteyen bir şey maalesef inatçı, kiminin hemen oluyor kimini uğraştırıyor. Böyle uzun sürüyorsa tedavi şart bence. Çatlatma iğnesi kolayca yapılıyor canım videolarını izleyebilirsin
Valla bende anlamıyorum ki, geçen seferkinde de yapamadık takip. Şimdi yeniden klomen + iğne dedi. İğneyi sordum ovitrelle dedi

Bişey danışıcam yumurtlamayı adet sonrası 11.günde yakaladım 3 gün sürdü 4.gün çatladı adetime 9 gün var ne zaman hamilelik testi yapmalıyım :KK24: adet dönemi 5 gün sürdü

Bişey danışıcam yumurtlamayı adet sonrası 11.günde yakaladım 3 gün sürdü 4.gün çatladı adetime 9 gün var ne zaman hamilelik testi yapmalıyım :KK24: adet dönemi 5 gün sürdü
Çatladığı günü sayıcaksın tatlım 14 gün sonra

Bilmiyorum hep bir sürü belirti olup kırmızıyı görmemden galiba. Yalnız bişi soracağım ya 2 gündür sol tarafımda ağrı var, bazen bacağıma bazende kalçama vuruyor ağrısı bu belirti olabilir mi sizce 🙄
Canım elbette belirtiler böyle oluyor neden olmasın meryem süresini oku yada dinle olurmu bende bu ay inşallah okuyacam Allah büyük daha umudumuz var sende içini ferah tut olurmu

Bilmiyorum hep bir sürü belirti olup kırmızıyı görmemden galiba. Yalnız bişi soracağım ya 2 gündür sol tarafımda ağrı var, bazen bacağıma bazende kalçama vuruyor ağrısı bu belirti olabilir mi sizce 🙄
Canım elbette belirtilet böyle oluyor neden olmasın meryem süresini oku yada dinle olurmu bende bu ay inşallah okuyacam

Canım çatladıktan sonra 12. Gün yapabilirsin en erken

[/QUOTE]
Canım hafi inşallah hamilelik olur yumurtlqdıktan sonra 12. gün test yap çıkar inşallah

Çok özel bir şey yaptım diyemem ama
Bende pcos olduğu için geçen ay adet bitiminden sonra sabahları aç karna civan perçemi, akşam yemeği öncesi testere dişli aslan pençesi çayı içtim. Adetime 10 gün kala bu çayları içmeyi bıraktım.Polikistik over olduğumun altını tekrardan çizeyim.
2 güne bir ilişki. İlişkiden sonra yataktan yarım saat kalkmama gibi şeyler yptım ama bence bu sonucu eşimin virüs sebebiyle gece çalışıp gündüzleri uykuyla:KK70: geçirdiği 2 hafta sayesinde gördüm diye düşünüyorum. :oops:
Sabah ilişkinin daha verimli olduğunu söyleyen doktorlar var.

Çok teşekkür ederim. Aynı şeyi hepimiz için diliyorum :KK36:

canım bu (söylediğin iki çay ne işe yarıyor. Birde sabah spermler daha canlı oluyor bu çok net.

Canın benim ilk oğlumda aynı senin tarif ettiğin gibi yerleşme kanamam olmumtu tan adet olmam gereken tarihteydi bence gebelik testi yapmalısın . Çünkü bana progrstan düşün önleyici iğne yapmışlardı acilde.
Cnaım bugun kesildi hiç gelmedi. Napsam bilemedim eğer adet olmazsam yarın yaparım

Back
X