@Sakinkal @ilseng yaa kızlar inşallah. Hatta görünce üzerine su tuttum öyle okumuştum, buharlaşma yada kuruma çizgisiyse gider yazıyordu. Ancak daha pembe bir hal aldı suya tutunca. Ama diyorum ki gebelik varsa regl gecikmesinin 3. Günüydü hemen çıkmaz mıydı? Elimde bir tane daha var ama bir gün beklemek istiyorum açıkcası. Zaten daha fazla bekleyemem. Regli hayatında gecikmemiş bir insan olan bana bat günüyle beraber 4. Gün bile inanın zor geldi. Bacaklarımda tüm gğn et kesipi şeklinde bir ağrı var. Düşünüyorum hani hamlanacak bir iş yaptım mı dğn, yoo. Gebelik belirtisi desem saçmalama olsa hemen çıksrdı diyorum falan filan. Bi de ben 2 saat sonra baktım bir daha ama ne zaman çıktı bilmiyorum ki belki yarım saat sonra çıktı. Ay kafam çok ama çok karışık. Yarın akşama doğru tekrar yaparım diye düşündüm. Eğer olur da çizgi çıkarsa Çarşamba kan testine giderim. Çünkü mevsimsel bir gecikmese ise de hem umut hem umutsuzluk yaşamak istemiyorum, öğreneyim gitsin diyorum. Sonuç ne olursa olsun yazacağım