• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha önce hamile kalan arkadaşlarım sorum size. Hamilelik belirtisi olarak bel bacak ağrısı yaşadığını söyleyenler var. Sizde de oldu mu? Ya da çevrenizde duyduğunuz? Bu ağrı böyle et kesiği, hamlama gibi bir ağrı mı yoksa regl döneminde kasıklardan bacağa vuran sancı şeklinde bir ağrı mı?
Benim ikinci gebelikte kasıklardan bacağa vuran ağrım olmuştu canım

Günaydın kızlar 🥰 tam bıraktım olmayacak işte diye umutsuzluğa kapıldığım anda ilaç gibi geldi haberler yeniden bir umut oluştu benim içinde 🤩 tüm yeni annelerimizi kutluyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alın, hayırlı evlat olsunlar kuzucuklar 💐 darısı tüm isteyen anne adaylarımız içinde bana da nasip olsun 🤗

Günaydın kızlar 🥰 tam bıraktım olmayacak işte diye umutsuzluğa kapıldığım anda ilaç gibi geldi haberler yeniden bir umut oluştu benim içinde 🤩 tüm yeni annelerimizi kutluyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alın, hayırlı evlat olsunlar kuzucuklar 💐 darısı tüm isteyen anne adaylarımız içinde bana da nasip olsun 🤗
Günaydın canım 🌸 ne uğurlu bereketli ay demi 🤗 böyle böyle herkesin müjdesini alalım inşallah 🙏

Zaman zaman koyulugu değişiyor canım önemli olan c kadar ya da c den daha fazla koyu olması. Yarın da yap bakalım nasıl çıkacak 🤗
Günaydın herkese kızlar. Adete 3 gün kaldı yine yaptım ovülasyon testi.düne göre daha koyu dimi.koyulaşarak devam eder mi sizce?

Eklentiler

• 20200428_112504.webp
    20200428_112504.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 20
Back
X