• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar 🥰 tam bıraktım olmayacak işte diye umutsuzluğa kapıldığım anda ilaç gibi geldi haberler yeniden bir umut oluştu benim içinde 🤩 tüm yeni annelerimizi kutluyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alın, hayırlı evlat olsunlar kuzucuklar 💐 darısı tüm isteyen anne adaylarımız içinde bana da nasip olsun 🤗
Hayırlı olsun maşallah sağlıkla gelsin bebişin🤲😍

Amin canım 🥰, bir an ne diyeceğimi bilemedim ama sonucu güzel olmuş en azından 🤗. Benim problem yok ama sanırım eşimin var korona virüs olmasa doktora gidecektik benim tahlillerim de bir sorun görünmedi reglinin 3. Günü yapılanlarda usg de smear testinde her şey normal dedi doktor
Bizede ilk iki yıl hiç sorun yok sebepsiz infertelite dediler eşimin sperm sonucuda çok iyi çıkmıştı belkise bende histereskopi işe yaradı bide inofolic combi eşimde keçiboynuzu özü yedi her sabah sperm sonucu iyi olmasına rağmen

IMG_20200428_125548.webp

Kızlar ben 2 ay inofolic combi kullandım bıraktım 20 gün sonra hamileyim pahalı ama işe yarıyor sanırım 💕
hayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağlıcakla alırasınız kucağınıza bende ınofolic combi kullanmak istiyorum mavisinden mi kullandınuz birde günde kaçtane kullandınız

Back
X