- 12 Eylül 2019
- 1.314
- 1.885
- 83
Kız kandırma kocanıİnşallah cnm ben eşime regl olduğumu söyledim düşünmesin diye![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kandırma kocanıİnşallah cnm ben eşime regl olduğumu söyledim düşünmesin diye![]()
![]()
İnanır ya elimde kanıt var testKız kandırma kocanıBu sefer hamileyim deyince inanmayacak
![]()
Senden de bunu bekliyodum vallaİnşallah cnm ben eşime regl olduğumu söyledim düşünmesin diye![]()
![]()
Yaa gerçekten miSenden de bunu bekliyodum valla![]()
Aminn, hepimizi inşallah
Yaa gerçekten mikız beni güldürdün Allah ta seni güldürsün
![]()
Canım sağlıkocağında tahlil yapıyorlar değil miAminn, hepimizi inşallah![]()
Çoğu yer yapıyor canımCanım sağlıkocağında tahlil yapıyorlar değil mi
Anladım cnm devlete gitmek istemiyorum virüsten dolayı ilçeden ilçeye de gitmek yasak özel hastane yok bizim oturduğumuz ilçedeÇoğu yer yapıyor canım
11 mi oldu şimdiGebe sayımız artsın inşallah kuzum![]()
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAnladım cnm devlete gitmek istemiyorum virüsten dolayı ilçeden ilçeye de gitmek yasak özel hastane yok bizim oturduğumuz ilçede
Allah razı olsun cnm çok sağol aminHayırlı uğurlu olsun bebeğin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Daha da artsın inşallah11 mi oldu şimdi![]()
İnşallah daha da artsın evet Allah bizlere de nasip etsin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar aminDaha da artsın inşallah![]()
Güzel haberler veririm bende inşallah horon teptiricem sizeDaha da artsın inşallah![]()

Canım elimde bi tane daha miratech vardı yine çıkmadı ilk 5 dk sonradan çıkan bir çizgi var ama umıdum gittikçe azaldı sonuçta bugün gecikmenin 4. Günü batla beraber 5 diye sayıyorum. Kesin çıkardı. Boş yere risk alıp kan vermeye de gitmek istemiyorum... başka marka bi test almış eşim son olarak onu da yapıcam bikaç saat sonraKuzu ya valla içime doğuyor da hüsran olmasın diye demiyorumnolur bi test daha yapsan
![]()
Ayrıca verdiğin pozitif enerji o kadar güzel kiKuzu ya valla içime doğuyor da hüsran olmasın diye demiyorumnolur bi test daha yapsan
![]()
Su damlattığım hali bu öncesi daha netti ama çekmeyi düşünemedim. Yok kuzum ya bende yok yani boş yere umutlanmayalımKuzu ya valla içime doğuyor da hüsran olmasın diye demiyorumnolur bi test daha yapsan
![]()
canım arada karnım ağırıyo adetim gelecekmiş gibi bu normal mi acabaDaha da artsın inşallah![]()
Çok geçmiş olsun canım enfeksiyon temizlenince tamamen dene mutlaka olur eşine vermediler mi ilaç tedavisiKızlar tüm gün doktordaydım çok ciddi miktarda enfeksiyon çıktı 10 tane iğnemi alıp geldim![]()