• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 4 gün var testim böyle çıktı ben silik çizgi görüyorum sizce var mı gebelik 🙏🤗

Eklentiler

• IMG_20200429_104610.webp
    IMG_20200429_104610.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 54
Mrblar kızlar N Narin99 cnm tebrik etmis mıydım hatrlamiyorm Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsin insAllah 🤲🤗
@Sakinkal cnm enfeksiyon varmış insAllah kısa zmnda atlatrsin ilaçlarını düzenli kullan insAllah önce iyi olup sağlıkla hamile kalacaksın
burcusami burcusami cnm takma hiç gorumceni lütfen düşüncesiz insan hep var ona göre davran en iyisi vala benimde elti ben henüz hamile değilken sanki bı o hamiel gibi havalardaydi irtibatı kesmekte buldum çareyi insan olanla görüşülür Aybush Aybush tekrar hg cnm gitme artık bı yere dovecez topikcek kızlar kacirdgm başka bişey var mı nasılsınz araları tam okuyamadm
hic mı görüşmüyosunuz cnm yani esin görüşüyor nu

hic mı görüşmüyosunuz cnm yani esin görüşüyor nu
Vala cnm eşimle kardeşi arasında zaten bağ çok yok menfaat ilişkisi hep tartışma olur biraraya gelince şu bir bı buçuk aydir da zaten virüs yüzünden görüşmüyoruz evden çıkmıyoruz diye fazlaca benciller aile olarak kaynım eltim kayinpederim bende mesafe koymakta buldum çareyi çok şeyler var hep alttan aldım ama artık doldum taştım hakettiler bana göre eşimde beni haklı görüyor görüşmek isteemdigimde çok üstelemez

Mrblar kızlar N Narin99 cnm tebrik etmis mıydım hatrlamiyorm Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsin insAllah 🤲🤗
@Sakinkal cnm enfeksiyon varmış insAllah kısa zmnda atlatrsin ilaçlarını düzenli kullan insAllah önce iyi olup sağlıkla hamile kalacaksın
burcusami burcusami cnm takma hiç gorumceni lütfen düşüncesiz insan hep var ona göre davran en iyisi vala benimde elti ben henüz hamile değilken sanki bı o hamiel gibi havalardaydi irtibatı kesmekte buldum çareyi insan olanla görüşülür Aybush Aybush tekrar hg cnm gitme artık bı yere dovecez topikcek kızlar kacirdgm başka bişey var mı nasılsınz araları tam okuyamadm
Amin canım Allah razı olsun ☺️

Back
X