• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vala atılacak gibi değil normalde ne geliyordu faturanız itiraz edin cnm o ne öyle
sizde aynıymışsinz boşver göz ardı et vala daha olmadı ben WhatsApptan falan herşeyimi gizledim irtibat sıfır
Numarası da yok 😆sadece sosyal medyalari var iste engellesem mi diye düşünüyorum

vala atılacak gibi değil normalde ne geliyordu faturanız itiraz edin cnm o ne öyle
sizde aynıymışsinz boşver göz ardı et vala daha olmadı ben WhatsApptan falan herşeyimi gizledim irtibat sıfır
Canım bize hep fazla geliyordu eşimden ziyade ben sürekli şikayet ediyordum. Bir ay tatildeydik hiç eve gelmedik adam akıllı o ay bile 200 lerde gelmişti onun dışında 200-250 arası hep geliyordu.Ama bu ne böyle😳corona faturası bize kesildi anlaşılan😷Vallaha hala zoruma gidiyor üstelik ben çalışmıyorum evdeyim hep coronadan dolayı çamaşırda pek yıkamıyorum eskisi gibi.

Canım bize hep fazla geliyordu eşimden ziyade ben sürekli şikayet ediyordum. Bir ay tatildeydik hiç eve gelmedik adam akıllı o ay bile 200 lerde gelmişti onun dışında 200-250 arası hep geliyordu.Ama bu ne böyle😳corona faturası bize kesildi anlaşılan😷Vallaha hala zoruma gidiyor üstelik ben çalışmıyorum evdeyim hep coronadan dolayı çamaşırda pek yıkamıyorum eskisi gibi.
yaa çok geliyormuş cnm haksızlık ama ya aynen evde olunca sürekli dhaa az kıyafet kirli çıkıyor bizimde daha az çalışıyor makine ne diyim hayırlısi 😏🧐
Kızlar bugün test alabildim surelab marka vermiş eczacı yarın sabah yapıcam inşallah. Adet olucak gibi hissediyorum gögüslerimin yanları acıyo. Kahverengi akıntı bugun hiç gelmedi hayırlısı
Hadi hyrlisi insAllah güzel sonuç alirsn cnm bize de at testi yaparsan

Hahha sosyal medya üzerinden yoklar bendr Dr sadece numara var 😃 farkederlerde sıkıntı olmazsa engelle gitisn hoslanmiyosan 😃
İste gun gelicek yine yüzyuze bakıcaz ya ondan biraz duruluyorum.. En guzeli görmezden gelmek de inş beceririm bi gün ☺️

Merhabalar herkese anca oturdum pazar market yerleştir falan filan çok yoruldum
İşteyken bu kadar yorulmuyordum ya adam gibi sıkılamadım 40 gündür evde 😂😂😂

Belirli bir sorun var mıydı canım? Ovulasyon denedin mi?
Denemedim aslında bebek de denemiyodum özel olarak. Sadece kahverengi leke ilk yaşadım bu ay 4 gün az az sürdü 5. Gün adet oldum. Bide bu ay yumurtalamada aşırı kasık ağrısı yaşamıştım. Belki kist iltihap olabilir kontrole gidicem bitince

Denemedim aslında bebek de denemiyodum özel olarak. Sadece kahverengi leke ilk yaşadım bu ay 4 gün az az sürdü 5. Gün adet oldum. Bide bu ay yumurtalamada aşırı kasık ağrısı yaşamıştım. Belki kist iltihap olabilir kontrole gidicem bitince
Hmm evet canım olabilir doğru düşünmüşsün inşallah çıkmaz yine de

Aman hele sen çift kişilik dikkat et iyi bakın kendinize rica ederim panik falan yapma sadece dikkat et 💖
Ya işe gitmek bile lüks inan, evde günler haftalar geçmiyor. Okuldayken bi pazartesi sendromu yaşardık sonra hop cuma gelirdi 😊 Hem kendim hem çevrem için mecburum dikkat ediyorum, sizler de dikkat edin canım 🌸

Back
X