• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır en başlarda takip etmiştim adet takvimindeki günle aynı zamanda pik yapmıştı, ağrılardan hissediyorum da zaten ne zaman yumurtlama olduğunun. Son 4 ay yumurta takibi yaptırmıştım. Mart ayında devam edemedim. Klomeni bırakmanın bir etkisi mi acaba gecikme?
Pko varmı sende? Pko varsa etkisi olabilir tabiki, yumurtayı hızlı büyütüyor klomen.

Hayır en başlarda takip etmiştim adet takvimindeki günle aynı zamanda pik yapmıştı, ağrılardan hissediyorum da zaten ne zaman yumurtlama olduğunun. Son 4 ay yumurta takibi yaptırmıştım. Mart ayında devam edemedim. Klomeni bırakmanın bir etkisi mi acaba gecikme?
Canım klomen kullandığımda tam zamanında gelmişti hatta 2 kere regl oldum resmen 1 ay içinde ve 1 ped bile dolmadı hatta tekrar yapışıklık oldu dedim

Tabii ki bu dileğe inşallah diyeceğim ama adetim düzenli, yumurtlama günlerimi bile hissediyorum. Yine de geç döllenme olabilir mi ki?
Olabilir belki sonradan da yumurta gelişti farketmedin. Her iki ihtimal de olabilir kuzum. Tabii ki kendini ikisine de hazırla ama azcık da umut.olsun ennn kötü önümüzdeki ay için olsun 🙏

Umutsuzluk yok Allaha Tevekkül edicez.. En Karanlık Günlerimizde Ona sığınıcaz. Her Karanlık gece nin Aydınlık Sabahı vardır...
Allah'a hamdu senalar olsun o ki insanı kan pıhtısından yarattı bizede mucizemizi nasip edecektir inşallah 🤲🙏

Allah'a hamdu senalar olsun o ki insanı kan pıhtısından yarattı bizede mucizemizi nasip edecektir inşallah 🤲🙏
Ben Rabbime inanıyorum Allahım Peygamber efendimizin Ahlakından Evladlar nasip etsin..
Rabbim Dilemedikçe biz diliyemeyiz. Demekki neymiş
Rabbim Verecekki biz istiyoruz ❤️

Ben Rabbime inanıyorum Allahım Peygamber efendimizin Ahlakından Evladlar nasip etsin..
Rabbim Dilemedikçe biz diliyemeyiz. Demekki neymiş
Rabbim Verecekki biz istiyoruz ❤
Amin yüce rabbim duy kulunu kabul et duasını 🤲 Katılıyorum kesinlikle onun hikmetinden sual olmaz 🙏

Birde Dikkatli olun Testeredişli aslan pencesi ni benim gibi çok kaçırmayım Sonu fenaa oluyor :KK45:
Hayıt otu çayını da yumurtlama olunca bırakın net bilgi çünkü ostrojeni baskılayabilir düzene sokuyor ama bazı hormonları da baskılıyor

Back
X