- 27 Haziran 2019
- 1.008
- 1.603
- 83
- 43
Bu ayda bizimki tüm işlemlerden sonra kaçacak delik arıyor kendini odaya kapattı oyun oynuyorBen benim adamı biskolata erkeği gibi görünüyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ayda bizimki tüm işlemlerden sonra kaçacak delik arıyor kendini odaya kapattı oyun oynuyorBen benim adamı biskolata erkeği gibi görünüyorum![]()
Kahkaha attım yaa.. Resmen kaçacak delik aratrırıyoruzBu ayda bizimki tüm işlemlerden sonra kaçacak delik arıyor kendini odaya kapattı oyun oynuyor![]()
Dur kesinlikle kullanmalıyım bende biraz macera hiçte fene olmaz huhuBen benim adamı biskolata erkeği gibi görünüyorum![]()
Kahkaha attım yaa.. Resmen kaçacak delik aratrırıyoruz
Birlikte bi el tavla oynayın kızBenim ki ya tarlada ya kahve de ben biliyordum. Kahveler kapandı çok iyi oldu
![]()
Telefonda 101 okey oynuyoruz beraberBirlikte bi el tavla oynayın kız![]()

Biz de oynuyoruz valla ama benimki çok hile yapıyor bana su getir diyor gidiyorum bi basıyorum taşları değiştiriyor ama iki kişi de keyifli olmuyor oynamasıTelefonda 101 okey oynuyoruz beraber![]()
Bizimkisi İnternetsiz 101 tek kişilik Ben taş çekiyorum o taş diziyor falanBiz de oynuyoruz valla ama benimki çok hile yapıyor bana su getir diyor gidiyorum bi basıyorum taşları değiştiriyor ama iki kişi de keyifli olmuyor oynaması
He o daha kolay hem hilece yapmıyorBizimkisi İnternetsiz 101 tek kişilik Ben taş çekiyorum o taş diziyor falan![]()

Ben bi ara internetili olanı indirdim bi iki oynadım benimki gördü kıskandı geri sildimBizimkisi İnternetsiz 101 tek kişilik Ben taş çekiyorum o taş diziyor falan![]()
canım benim bı prensesim var prensim de geliyor insAllah nickim biraz yanıltıyor tabiOlsun nasılsa inşallah bir prenses doğacak ayvaya çokta gerek yok☺![]()
Hb cnmFit mutlu anne kuzum hoşgeldin ❤
Aynen daha iyi. Online oyun hiç sevmiyorum o sekilde hiç paylaşım olmuyorHe o daha kolay hem hilece yapmıyor![]()
Sağol bebeğim sanada hayırlı sahurlarHayırlı sahurlar kızlar![]()
Hayırlı sahurlar canım hoş geldinHayırlı sahurlar kızlar![]()
kk da vakti geçirip sahuru hazırlamayı unutmam insAllahSağol bebeğim sanada hayırlı sahurlar![]()
Hb cnmHayırlı sahurlar canım hoş geldin![]()