- 4 Kasım 2019
- 27.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Kız uyudu uyudu daha ilimi kemiğimi mi sömürsün ne istiyorsunGülme git yanaş hadi...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız uyudu uyudu daha ilimi kemiğimi mi sömürsün ne istiyorsunGülme git yanaş hadi...![]()
AhahahaKız uyudu uyudu daha ilimi kemiğimi mi sömürsün ne istiyorsun![]()
Sömüre sömüre bir deri bi kemik kaldı nereye gidiyor bj değirmrnin suyu anlamadımAhahaha![]()
![]()
![]()
kahkaha attım o seni değil sen onu sömürsene

Herhalde Kanalizasyon dan salıyor aşağıSömüre sömüre bir deri bi kemik kaldı nereye gidiyor bj değirmrnin suyu anlamadım![]()
He valla anlamadım gitti yav Herhalde Kanalizasyon dan salıyor aşağı![]()
Benimde ponciğim vardı yeşil sarıydı rengi hasta olduğu için öldü
Heee beceriksizlerOy seninkiler bunlar çok tatlışlar ama![]()

Ya sen öğretirsinBenim kuşlarda öpüşmekten öteye gidemiyor lar ya![]()
Oğlana anlatıyorum öküzün trene baktığı gibi bakıyorYa sen öğretirsin![]()
E kız yapışsın ne duruyoOğlana anlatıyorum öküzün trene baktığı gibi bakıyor![]()
Kız helak oldu yavrum benim erkekte iş yok.. Kuyruğunu çekiyor erkeğin sürekliE kız yapışsın ne duruyo![]()

Başın sağolsun kıyamamBenimde ponciğim vardı yeşil sarıydı rengi hasta olduğu için öldü![]()
Sağol canım hastaydı yavrum bana gelince bende çok alıştım tabi gidince sarsıldım dedim daha ni hayvana bakıp bağlanmam artık yıpratıcı oluyorBaşın sağolsun kıyamam
Kuşu Hava akımına kaptırmıycan. Evde sadece 1 cam acık kalacakSağol canım hastaydı yavrum bana gelince bende çok alıştım tabi gidince sarsıldım dedim daha ni hayvana bakıp bağlanmam artık yıpratıcı oluyor![]()
Bakımı da önemli tabiKuşu Hava akımına kaptırmıycan. Evde sadece 1 cam acık kalacak