- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.215
- 198
- 35
Aynen bakım istiyorlarBakımı da önemli tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bakım istiyorlarBakımı da önemli tabi
Çok güzeller ya allah özene bezene yaratmış maşallahAynen bakım istiyorlar
Kız maşallah doğanın tüm güzellikleriyle birlikte yaşıyorsun oh mis vala maşallah
Bu benim değil malesef ama alacam bir taneKız maşallah doğanın tüm güzellikleriyle birlikte yaşıyorsun oh mis vala maşallah![]()
Ya senin zannettimBu benim değil malesef ama alacam bir tane![]()
Yok bende keçi. Dün cüce keçi gördük çok guzeldi hele yavrusu sarısalcam geldi. Eşim gidip soracak satılık mı diye gezdiririm peşimdeYa senin zannettim![]()
Ya benimde bakarken babamların keçisi vardı ikiz doğurdu annem adını rojda güneş koymuştu çok tatlı oluyorlar küçükken ama büyüdüklerin de baş edemiyorsun çok yaramazlarYok bende keçi. Dün cüce keçi gördük çok guzeldi hele yavrusu sarısalcam geldi. Eşim gidip soracak satılık mı diye gezdiririm peşimde
Bunlar minnak kalıyor süs gibi.. Dün Kurbağa ile konuşuyordum millet deli sandıYa benimde bakarken babamların keçisi vardı ikiz doğurdu annem adını rojda güneş koymuştu çok tatlı oluyorlar küçükken ama büyüdüklerin de baş edemiyorsun çok yaramazlar![]()
Delisin çünkü kurbağayı öpseydin bari belki prens olurduBunlar minnak kalıyor süs gibi.. Dün Kurbağa ile konuşuyordum millet deli sandı![]()
Heidi gibi ormanlarda dolaşıyon vallaBunlar minnak kalıyor süs gibi.. Dün Kurbağa ile konuşuyordum millet deli sandı![]()
Delisin çünkü kurbağayı öpseydin bari belki prens olurdu![]()
Doğayı ve hayvanları çok severim. Hep ormanda çöp temizlerim söylene söylene içimdenHeidi gibi ormanlarda dolaşıyon valla![]()
Belli kuzum hayvanlar sevilmez mi onlarında sevgiye ihtiyacı var bazı insanlardan daha merhametliler sadıklar enazindanBen hayvanları çok seviyorum içimde onlara karşı aşırı merhamet var. Eşek vardı bakımsız kemik kalmış hayvan birde kimse yanaşamıyordu konuşa konuşa sakinleştirdim Uysallaştı beni görünce sevinçten hayvan haykırıyordu resmen
kafasını hemen omzuma sürüyordu ☺☺☺
Aynen.. İnsan görünümlü yaratıklardan iyidir...Belli kuzum hayvanlar sevilmez mi onlarında sevgiye ihtiyacı var bazı insanlardan daha merhametliler sadıklar enazindan![]()
Aynen kesinlikle çok doğruAynen.. İnsan görünümlü yaratıklardan iyidir...
Ezan okunsada yatsak sabah 7nde kalkcam benAynen kesinlikle çok doğru![]()
Bende ezanı bekliyorum kalka bilicenmi kızEzan okunsada yatsak sabah 7nde kalkcam ben![]()